🔥İndirim Redmagic Astra 2 Ön Sipariş İndirimi

Barlas007

80+
Reaksiyon skoru
44
Cihazı o kadar gömdük yinede alacak varsa 6 gün süresi bitmeden adaptörü ile alsın karaborsaya düşeceği yüzde yüz

Satın alma linki:

1500 TL indirim + şarj adaptörü veriyorlar kupon ücreti 30 TL dir

Son düzenleme:
Çok fazla değişim yok Astra 1 den ve daha uyguna diğer markaların tabletleri var elite gen 5 olan tabi onlar garantili değil yurtdışı cihazı yinede almak isteyene kalmış

Çok fazla değişim yok Astra 1 den ve daha uyguna diğer markaların tabletleri var elite gen 5 olan tabi onlar garantili değil yurtdışı cihazı yinede almak isteyene kalmış
Bana kalırsa yurt dışı hariç alınmayacak bir cihaz tr de alınmaz

Cihazı o kadar gömdük yinede alacak varsa 6 gün süresi bitmeden adaptörü ile alsın karaborsaya düşeceği yüzde yüz

Satın alma linki:
Niye gömdünüz? Nerede gömdünüz? Görmek isterim🙂. Isınıyor( O anlatılan soğutma sistemine rağmen). Bir de ilk nesildeki gibi 120hz pwm varsa baştan alınmaz🙂.

Şuan önsipariş i erken verebilmek için 30₺ istiyorlar değil mi yanlış mı anladım yoksa

Niye gömdünüz? Nerede gömdünüz? Görmek isterim🙂. Isınıyor( O anlatılan soğutma sistemine rağmen). Bir de ilk nesildeki gibi 120hz pwm varsa baştan alınmaz🙂.
Hocam telefon kısmında konuya bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan önsipariş i erken verebilmek için 30₺ istiyorlar değil mi yanlış mı anladım yoksa
Hocam 30 TL verip 1500 TL indirim kodu + şarj adaptörü alıyorsunuz

2160 sanırım bunda

Ben daha çok Burda satış pazarlama daki amatörlükleri üzerine konuştum ama özellikleri hakındada gelecek

Satın alma linki:
30 tk gözüküyor

Ne bu 47bin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,579
Üyeler
202,903
Son üye
kartanesison