Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Kimse beni yanlis anlamasin yani yaniliyorda olabilirim ama ''BENCE'' zaten bir tablete 40-50K veren kisiler enayidir

yani mesela bir insan tablete neden o kadar para veriri ki

Hocam enayi demeyelim de insanların kendi parası.

Bir laf var fakirler zenginlerin ne kadar zengin olduğunu bilmiyorlar. harbiden siz zengin görmediniz :)

ha gidip son ve tek parasını da 50bine bir tablete gömmemeli insan.

Hocam xiaominin pad 9 serisine göz atabilirsiniz Çin fiyatı kur ile çevirdiğiniz zaman sanırım 35 bin TL idi pro Max modeli için bu fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parası çok vardır işi budur gibi gibi
bana 8.8 inç ya da 9.04 inç lazım hocam.

Ben PC'yi moonlight ile tablete yansıtıyorum ve type-c kullanan gecikmesiz teleskopik oyun okulları en fazla mini modelleri destekliyor Türkiye'de satılanlar.

Parası çok vardır işi budur gibi gibi
Hocam asil sorun su bu cihaz bir telefon degil ayni sekilde bir laptopda degil ama boyutu oyle cebe girecek bir cihazda degil mont cebinde flaan anca tasinir yani bence gunumuzde cocuklar oynasin diye alinan ucuz tabletler disindaki tabletler artik cop yani tabi ipad vs. kulanan insanalr oluyor ama nasil desem Laptop+tablet modelli urun piyasaya ciktigindan beri yani 2 si bir arada mi ne diyorlar iste ona o ciktigindan beri artik tabletin bir anlami yok bence

yani 40K ya tablet almak yerine hem tablete hem laptopa donusen o kucuk laptoplar cok daha mantikli helede huwaei gecenlerde bi model cikarmisti mukemmeldi hatta 2-3 senedir cok mukemmel urunler cikariyorlar asiri hafifi ve kullanisli

olur mu hiç, lenovolar var (legion'lar dahil), huawei'nin %90'ı var, xiaomi'ler var, honor magic pad 2 sonrası tüm seriler var; honor non-magic'ler var, iPad mini ve ipad air'lar var da var. Çok var.

OLED ekrana sahip ülkede satılan 4-5 model tablet var arkadaşlar; abartmayın.

Red magic ise tek mini boyuttaki oled cihaz ülkemizde.
haklı olabilirsiniz hocam ben o dediğiniz markaları pek görmedim sadece.

bende tab s9 ultra var mesela o da ülkemizdeki tek ultra boyuttaki oled cihaz serisi

Xiaomi pad 8'den sonra çok soğudum sanırım xiaomi'den.

Olay şu, gönlümde astra var ama bu ay 9070XT alacağım; çok açılacağım. Bir de xiaomi'ye 20k verirsem sıkışık olacak.

Eğer bu üstte bahsettiğim ipad mini gen 6'yı 6 bine alırsam acaba sonraki aya kadar idare eder ve zararsız kendini gelecek ay sattırır mı diye düşünüyorum

ekleme: pc'yi tablete yansıtırken ki moonlight'da OLED ekran DÜNYALAR kadar fark yaratıyor. Astra'ların ekranı 1000 nit'lik OLED'ler. Uçurum olur arasında xiaomi ile.

Kimse beni yanlis anlamasin yani yaniliyorda olabilirim ama ''BENCE'' zaten bir tablete 40-50K veren kisiler enayidir

yani mesela bir insan tablete neden o kadar para veriri ki

Yani bence tammen tuketim cilginligi baska aciklamasi yok
ben üç yıl önce 25kye tablet aldım günümüzün parasıyla düşünürsek belki 50k yapıyordur. hiç de pişman değilim. laptop taşımaktan çok daha kolay ki ben bunu laptopum 1.5 kilo olmasına rağmen söylüyorum

Geri