Çözüldü✓ Bilgisayarımda Bir Oyun Vesaire Açtıgımda Birkaç Dakika İçinde Kendini Kapatıyor

Sistem yine kapandiginda tam saati saniyesine kadar not al hemen ardindan sitemi actiginda baslat ksimina olay goruntuleyicisi yaz ve ac aridnadn windows gunlukleri yazan kismi sec sonra sistem yazan kisma bas sonra tam o sistemin kapandigi saniye araliginin oldugu kisiminda oldugu ksimin ekran goruntusunu at bide oyle bakalim daha iyi yardimci oalbilriz eger kernel gibi sebebi belirsiz bir sekilde gostermiyorsa

bu şekilde parça değişikliğinde windows stabil çalışmıyor format atman gerek
Anladim tesekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem yine kapandiginda tam saati saniyesine kadar not al hemen ardindan sitemi actiginda baslat ksimina olay goruntuleyicisi yaz ve ac aridnadn windows gunlukleri yazan kismi sec sonra sistem yazan kisma bas sonra tam o sistemin kapandigi saniye araliginin oldugu kisiminda oldugu ksimin ekran goruntusunu at bide oyle bakalim daha iyi yardimci oalbilriz eger kernel gibi sebebi belirsiz bir sekilde gostermiyorsa

DistributedCOM yaziyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu zaman araliginda oldu muhtemelen distibutedcom ama emin degilim

Son düzenleme:
bilgisayarı yeni topladım (ssd ve kasanın kendisi dısında her seyi değistirdim) kurdum girdim termal macununu vesaire ayarladım fortnite açtım 20 dakika sonra kendini kapattı bilgisayar 5 saniye sonra falan da sıfırdan geri açtı kendini, bilgisayarı yenilemeden önce (6 yıldır kullanıyordum eskilerini) 2 3 yıl önce falan yine aynı sorun olmustu ve kendi kendine çözülmüştü muhtemelen çünkü son 1 yılda falan bir sorun yoktu
Sistem özellikleri:
msi a520m-a pro
ryzen rx 5700 xt
ryzen 5 5600x
120gb ssd
512gb hard disk
msi mag A650BN power supply
1x16gb kingston ram
oyundayken sıcaklıklara bakınca gpu hotspot 110lara kadar çıkıyordu (içlerinden sadece gpu 2. el) ne yapmam lazım, lütfen acil cevap iade edeceksem kısa süre içinde etmem lazım süresi dolmadan
Önce kasanın içini güzelce temizle kaliteli macun kullan sonra güzel bir format ve ekran kartının bakımını yap

Geri