Havit Gamenote Sl001 Rgb Monitör Lambası 999 TL

@freygasm hocamda göz kuruluğu vardı, monitörden gelen mavi ışığı kestiği için kullanıyordu mesela bu mereti. Öyle faydaları da var galiba :D
Evet :D ayda 2 kutu goz damlasi bitiyo pcde durmaktan :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
Karanlık odada kocaman lambayı açmak yerine şunla loş ışık sağlayıp ders/iş yapmak için mantıkli pc başında

çok işe yarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi marka alıyorsunuz hocam bana da lazım ve doktor reçete ediyor mu
Recetesiz aliniyor. 150tl olmasi lazim. Novaqua kullaniyorum ben aninda kesiyo goz yanmasini, kurulugu. Bi kutuda 30tane var, 1-3ay arasi kullanirsin.

Monitor lambasi kadar sacma bir icat görmedim. Belki estetik olsun diye alıyorlardır ama bana cok sacma geliyor
Katılıyorum bana da çok saçma bir harcama gibi geliyor anlamadım tam mantığı.

Karanlık odada kocaman lambayı açmak yerine şunla loş ışık sağlayıp ders/iş yapmak için mantıkli pc başında
Hocam loş ışık veren bir tane akıllı ampul al geç .

Recetesiz aliniyor. 150tl olmasi lazim. Novaqua kullaniyorum ben aninda kesiyo goz yanmasini, kurulugu. Bi kutuda 30tane var, 1-3ay arasi kullanirsin.
Hocam bende homeoffice çalışıyorum extra bilgisayar başındayım göz kuruluğu elbet oluyordur yardımcı olur mu acaba?

Almazsanız ölmezsiniz alırsanız zifiri karanlık odada oturmayı seviyorsanız bunu açtığınızda gözleriniz daha az yorulacak ışık işte ne bekliyorsunuz işi aydınlatmak

Hocam bende homeoffice çalışıyorum extra bilgisayar başındayım göz kuruluğu elbet oluyordur yardımcı olur mu acaba?
Evet, telefona pcye cok bakiyorsan eger KESINLIKLE kullanman gereken bir sey damla. Mavi isik gozleri cok yoruyor, kurutuyor cunku. Ekstra olarak monitor lambasi veya mavi isik gozlukleri de kullanabilirsin pc-telefona bakarken.

Ben kullanıyorum çekim yapan arkadaşlar için de faydalı oluyor. Ayrıca ışık şiddeti doğru ayarlandığında güzel bir ambiyans oluyor. Zaten 1k fiyatı 1 iskender parası

Ekler

• IMG_5429.webp
    IMG_5429.webp
    649.7 KB · Hit: 14
Geri