Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,661
Benim fazeonu emekliye ayırma zamanı geldi
Aldım teşekkür ederim konu sahibine
Aldım teşekkür ederim konu sahibine
24.5 a miniled pahalı değil mi oled satıyorlar o fiyatlaraWalla hocam yapabilirsin bende 24.5 300 mini led tcl aldim gayet memnunum iyi ki almışım yani
Hocam ekran boyutu 24.524.5 a miniled pahalı değil mi oled satıyorlar o fiyatlara
Bende bu philips modeliyle MSİ MAG 274QF X24 modeli arasında kalmıştım 400 tl fark vardı msi aldım.KTC H27T7P
Almıştım 6.999 a onu iptal edip bunu mu alsam..
Hikayeli oyunlar için tcl daha iyi ama fps o kadar da iyi değil diye okumuştum. Kullanım amacına göre değişiyor.bu mu alınır yoksa TCL 27G64 almalıyım ikisi arasında 4 5k fiyat farkı var
HaaHocam ekran boyutu 24.5![]()
Hayırlı olsun biraz araştırma yaptıktan sonra KTC'de kalmaya karar verdim.Bende bu philips modeliyle MSİ MAG 274QF X24 modeli arasında kalmıştım 400 tl fark vardı msi aldım.
Sağol hocam KTC miniled alıcaktım bende bütçe çıkmadı.Hayırlı olsun biraz araştırma yaptıktan sonra KTC'de kalmaya karar verdim.
Walla hocam competitive oyunlar oynuyorum full özellikle faceit o yüzden tercih ettim iyi ki etmişim gerçekten renklerini beğendim daha önceki monitörlerimde yüksek hzde olsa akıcılık hissedemedigim oluyordu fakat bunda hiç hissetmedimHaaiyi bari bende o modeli düşünüyorum 2k değil ama 2k lık modeli alırım sanırım memnun musun sen
Fiyat gittikçe düşüyor 8.5 olmuş şimdi![]()
4060 + r5 5600 yetmez dimi bu monitore hocamHikayeli oyunlar için tcl daha iyi ama fps o kadar da iyi değil diye okumuştum. Kullanım amacına göre değişiyor.
2k sinimi aldin 1080 inimi ?Walla hocam competitive oyunlar oynuyorum full özellikle faceit o yüzden tercih ettim iyi ki etmişim gerçekten renklerini beğendim daha önceki monitörlerimde yüksek hzde olsa akıcılık hissedemedigim oluyordu fakat bunda hiç hissetmedim