yamac cukurovalı
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Kunduranın içine iyi giderkışın bile yarım çorap giyiyorum ben ya uzun çorap giymeyeli yıllar oldu
bizim burda nike çakaması çoraba 100tl verdim 10tane
şaşaırtıcı derecede iyidi orta seviye diyebilirimNasıl kalitesi bari giyilir mi
Bedavaymışşaşaırtıcı derecede iyidi orta seviye diyebilirim
Ben modal boxer kullanıyorum. İnanılmaz güzel çoğu insanın bunu bilmemesi çok büyük kayıp.Pamuk, bambu, polyester(pazar çorabı) ve modal çorapların hepsini denedim. Annemin pazardan aldığı polyester çoraplar giyilemeyecek kadar dandik, hem koku yapıyor hem de sert kumaşa sahip ayrıca nem emiciliği de düşük. Bir süre bambu çorap giydim. Bambu çoraplar yumuşak, güzel ve ayrıca çorapların antibakteriyel özelliğe sahip olduğu söyleniyor. Nem emiciliği de yüksek fakat dayanıklılık açısından o kadar iyi değil, AVVA'dan aldığım bambu çoraplar ilk yıkamada tüylendi. Pamuk çorapların da nem emiciliği var fakat yapısı bambu kadar yumuşak değil o yüzden aldığım pamuk çorapları direkt iade etmiştim. Geliyoruz benim tercihime:Modal çoraplar
. Evet modal çoraplar hem yumuşak hem dayanıklı hem de nem emiciliği yüksek. Kampanyalarla ve kuponlarla fiyatını uyguna getirip alıyorum. Güncel olarak Altınyıldızın şu çoraplarını giyiyorum. Daha iyisi varsa atın onu da deneyelim.
Alıntıyı görüntüle
Hangi markaların modal boxer larını denedin? Önerin var mı?Ben modal boxer kullanıyorum. İnanılmaz güzel çoğu insanın bunu bilmemesi çok büyük kayıp.
fiyatı neden sildim olm tane 90 lira görünüyorPamuk, bambu, polyester(pazar çorabı) ve modal çorapların hepsini denedim. Annemin pazardan aldığı polyester çoraplar giyilemeyecek kadar dandik, hem koku yapıyor hem de sert kumaşa sahip ayrıca nem emiciliği de düşük. Bir süre bambu çorap giydim. Bambu çoraplar yumuşak, güzel ve ayrıca çorapların antibakteriyel özelliğe sahip olduğu söyleniyor. Nem emiciliği de yüksek fakat dayanıklılık açısından o kadar iyi değil, AVVA'dan aldığım bambu çoraplar ilk yıkamada tüylendi. Pamuk çorapların da nem emiciliği var fakat yapısı bambu kadar yumuşak değil o yüzden aldığım pamuk çorapları direkt iade etmiştim. Geliyoruz benim tercihime:Modal çoraplar
. Evet modal çoraplar hem yumuşak hem dayanıklı hem de nem emiciliği yüksek. Kampanyalarla ve kuponlarla fiyatını uyguna getirip alıyorum. Güncel olarak Altınyıldızın şu çoraplarını giyiyorum. Daha iyisi varsa atın onu da deneyelim.
Alıntıyı görüntüle