🔥İndirim Ktc M27t6s 27 -- 14.549,03 TL En Düşük Fiyat Bu Olması Lazım

bende o monitör dediğin monitör var şu an olsa ktc alırım hatta hala düşünüyorum yan monitör olarak
paran varsa al kardeşim. bendede miniled tlc tv var ips düz panellere göre çok iyi ama oledle alakası yok, abartmayın bu mini led olayını.
tayfun abin ban yemiş, sen şimdi baya strese girmişindir. her konuda etiket atıp yardım çağırıyordun.

paran varsa al kardeşim. bendede miniled tlc tv var ips düz panellere göre çok iyi ama oledle alakası yok, abartmayın bu mini led olayını.
tayfun abin ban yemiş, sen şimdi baya strese girmişindir. her konuda etiket atıp yardım çağırıyordun.
bizde kimse kimseye abilik taslamaz merak etme, ne iyiyse onu söyleriz. benim odamda lg c5 oled televizyon var ben bu kadar oled kasmıyorum. oled güzel ama kullanım durumuna ve modele göre değişir. aocu bir kere kullanmamışsın çok iyi çok iyi diyip duruyorsun gayet de rakip olabilirler ktc miniled ile. bilmeden yazmayın şöyle şeyler gülünç oluyor

bir miniled uğruna ya Rab ne güneşler batıyor

bir miniled uğruna ya Rab ne güneşler batıyor
local dimmingi sdrda rahatsız edince kapatmayıp 18kya 2k edge lit ips alınır mı diye açılan konuyu görmemişsin ki monitör konuları çok trajikomik
local dimming kapatabilirsin sdrda kullanırken diyince sen kapat local dimmingi sdrda dedi :ROFLMAO:

mal kötüyse türkiyedeki en iyi bu bana yanlış geliyor. alınmamasını tavsiye etmek daha doğru birde daha düşücek bunun fiyatı
ben de şahsen almadın biraz daha düşmesini beklıyorum , rakıbı tcle yaklassın bıraz

Kusura bakma da 15k'ya miniled alacağıma gider 19.500 verip aoc oled alirim 4500 lira fark var, 4500 tl dışarıda 2 öğün yemek parası çok büyütme gözünde. Ha sen yine esprini yap komik olduğunu düşün ama insanları yanlış yönlendirme. En kötü oled bile miniled dediğiniz olaydan iyidir. Bu kadar da her şeyi bildiğinizi sanmayın ya her şeye muhalif olmayın.
katılmıyorum kardesım en kotusu samsung forumda guzel bır laf var magrada degılsen onu alma dıye bu kafa , barı en alt sartları karsılasın 1k parlaklık ve olede en yakın deneyım kendıne gore kısısellestırdıgınde de baya guzel oluyo bu , ama ıste oled gecıkme yok duzgun oled 23 ler su anda o aradakını verebıleceksen zaten bakmazsın buraya , yoksa zaten bu

miniled va daha mantıklı
IPS daha iyi adamlar aynısının IPS i ile VA karşılaştırmış parlaklıkta 600 nit veriyor gözüküyor birde VA kontrastı doğası gereği daha iyi ama bence aynı fiyata bulabilirsen al öbür türlü alınmaz va'i özellikle 2-3 monitör kullanacaksan

Son düzenleme:
Geri