🔥İndirim Samsung Galaxy S26 256gb 56.499 TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,091

İPHONE 17E İLE BENZER FİYATA DAHA GÜÇLÜ TELEFON

SATICI ZART ZORT İLETİŞİM DEGİL TRENDYOL AKAKÇE VERİSİ ATMAYIN EN UYGUN GÜNCELDE BU EN DÜŞÜK GÖRDÜGÜNZ ÜRÜN ZART ZORT İLETİŞİM YERLERİNİNDİR RESMİ GARANTİLİ DEGİLDİR İTALATCIDIR.

İPHONE 17E İLE BENZER FİYATA DAHA GÜÇLÜ TELEFON

SATICI ZART ZORT İLETİŞİM DEGİL TRENDYOL AKAKÇE VERİSİ ATMAYIN EN UYGUN GÜNCELDE BU EN DÜŞÜK GÖRDÜGÜNZ ÜRÜN ZART ZORT İLETİŞİM YERLERİNİNDİR RESMİ GARANTİLİ DEGİLDİR İTALATCIDIR.
şu krizde uygun gibi geliyor bana ama ben olsam almazdım

25 w şarj , 4000 mah batarya kapasitesi , kırpılmış kamera , ben samsung eko sisteminden başka bir sürü cihaz kullandım ama her zaman samsung a dönmek aklımda kalmıştır ama bu fiyatlar benim bütçemi aşıyor sırf konfor alanımda kalmak için 60 k çok benim için illa alıcaksam amiral gemisi bakarım o fiyata

25 w şarj , 4000 mah batarya kapasitesi , kırpılmış kamera , ben samsung eko sisteminden başka bir sürü cihaz kullandım ama her zaman samsung a dönmek aklımda kalmıştır ama bu fiyatlar benim bütçemi aşıyor sırf konfor alanımda kalmak için 60 k çok benim için illa alıcaksam amiral gemisi bakarım o fiyata
4000 mah ama s25feden daha uzun gidiyor pil optimizasyon diye bişey var araştır :) ayrıca 25w normal şarj hızı

45w samsung uyumlu adaptörlerde dinamik şarj hızı var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
4000 mah ama s25feden daha uzun gidiyor pil optimizasyon diye bişey var araştır :) ayrıca 25w normal şarj hızı

45w samsung uyumlu adaptörlerde dinamik şarj hızı var
optimizasyon iyi olduğunu bende söylüyorum ama diğer özellikler fiyatına göre vasatsa deymez , bir çok samsung kullandım , a 07 , a 50 , a 52 , s 23 ..... bunların hepsinde ortak sorun konektör bozulmasıdır konektör ücreti ise sıfır ekran dan daha pahalıdır

optimizasyon iyi olduğunu bende söylüyorum ama diğer özellikler fiyatına göre vasatsa deymez , bir çok samsung kullandım , a 07 , a 50 , a 52 , s 23 ..... bunların hepsinde ortak sorun konektör bozulmasıdır konektör ücreti ise sıfır ekran dan daha pahalıdır
giriş-eski-eski-en berbat s (base)cihaz

ki s26 şuan canavar gibi telefon s24fe kullanıyorum memnunum s26 olan arkadaşım benden açık ara fazla ekran süresi alıyor

Ben S25 aldım şahsen 44 bine, S26 teknik olarak bir tık daha güçlü ama Exynos yerine Snapdragon tercih ederim şahsen onun dışında da büyük bir farkı yok ama S26 da güzel

Bootloader kilidi gizlenmemiş olsa alınır graphene çakılırda samsung işin tadını kaçırdı iyice

17T pro bu fiyattaki rakibi ikisi arasında bakıp karar verin

Geri