qutalbin 80+ Bronze Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1,118 Reaksiyon skoru 444 9 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ayranli_tuz yazmış: Alıntıyı görüntüle arkasında küçücük delik var, onu sıktın mı Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... 1 saattir bakıyorum daha yeni gördüm şimdi o deliği. Basiretim bağlı bugün galiba. Çok sağolasın hocam. Sıkınca biraz sabitlendi şimdi.
ayranli_tuz yazmış: Alıntıyı görüntüle arkasında küçücük delik var, onu sıktın mı Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... 1 saattir bakıyorum daha yeni gördüm şimdi o deliği. Basiretim bağlı bugün galiba. Çok sağolasın hocam. Sıkınca biraz sabitlendi şimdi.
Furkilata 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 316 Reaksiyon skoru 191 9 Eylül 2026 #15 hem alttaki mengeneyi hem de o arkadaşın dediği yerdeki ince delikteki alyanı sıkarsan sallanma azalacaktır. kayma veya sallanma birşeyler iyi sıkılmadığı içindir. Onun dışında pek mümkün değil sallanma çünkü cidden çok sağlam tutuyor kol.
hem alttaki mengeneyi hem de o arkadaşın dediği yerdeki ince delikteki alyanı sıkarsan sallanma azalacaktır. kayma veya sallanma birşeyler iyi sıkılmadığı içindir. Onun dışında pek mümkün değil sallanma çünkü cidden çok sağlam tutuyor kol.