bu sekilde kullanıyosan sallanabilir masa sallandığı için normal ya massayı bir yere sıkıştırcan salllanmaması için yada standı çapraz sekilde kullanıcan
yanlış hatırlamıyosam masaya temas eden kısmın hemen altında kalıyor vida orda bir tane olması lazım yani monıtoruü standdan ayır standıda cıkar bak derim tam hatırlamıyorum çünküOrada sıkacak vida göremedim ben. Direkt olarak üstteki kolu oraya oturtup bıraktım.y
oturttuktan sonra arkasındaki ufak vidayı küçük alyanla sıktın dimiOrada sıkacak vida göremedim ben. Direkt olarak üstteki kolu oraya oturtup bıraktım.
Masayı delemem maalesef bu şekilde bi çözüm bulmam lazım. Bulamazsamda arkasına bi kutu koyacağım en kötü.Menteşe kullanıldığında çok sıkı yapmak gerekiyor yoksa sallanır eger yine çözülmüyorsa masada delik açılıp kullanılabilir eğer masayi delerim sorun olmaz dersen
Takarken görmedim ama şimdi bi bakacağım.bu sekilde kullanıyosan sallanabilir masa sallandığı için normal ya massayı bir yere sıkıştırcan salllanmaması için yada standı çapraz sekilde kullanıcan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yanlış hatırlamıyosam masaya temas eden kısmın hemen altında kalıyor vida orda bir tane olması lazım yani monıtoruü standdan ayır standıda cıkar bak derim tam hatırlamıyorum çünkü
Arkada ufak vida göremedim ben, şimdi bi söküp bakacağım tekrar.oturttuktan sonra arkasındaki ufak vidayı küçük alyanla sıktın dimi
Orada sıkacak vida göremedim ben. Direkt olarak üstteki kolu oraya oturtup bıraktım.
sökmene gerek yok orda vida var ama masaya sabitlemek için takılan aparatın vidası o dediğim vidaMasayı delemem maalesef bu şekilde bi çözüm bulmam lazım. Bulamazsamda arkasına bi kutu koyacağım en kötü.
Takarken görmedim ama şimdi bi bakacağım.
Arkada ufak vida göremedim ben, şimdi bi söküp bakacağım tekrar.
Masayı delemem maalesef bu şekilde bi çözüm bulmam lazım. Bulamazsamda arkasına bi kutu koyacağım en kötü.
monitörün alt bacağı sağa sola oynuyor diye kastettiysen masaya sabitlenen parçanın arkasında küçük alyanın girdiği deliği sıkman gerekiyorMasayı delemem maalesef bu şekilde bi çözüm bulmam lazım. Bulamazsamda arkasına bi kutu koyacağım en kötü.
monitörün alt bacağı sağa sola oynuyor diye kastettiysen masaya sabitlenen parçanın arkasında küçük alyanın girdiği deliği sıkman gerekiyor
Eğer attığım görseldeki yeri kastediyorsan orası ile ilgili bir sorun değil. Ayak kısmı masada beton gibi sapasağlam duruyor. Ondan yana bir sorunum yok.Alıntıyı görüntüle
kırmızı çizdiğim yerde o kısmın arkasında küçük bi vida deliği var sabitlemek için
Eğer attığım görseldeki yeri kastediyorsan orası ile ilgili bir sorun değil. Ayak kısmı masada beton gibi sapasağlam duruyor. Ondan yana bir sorunum yok.
Benim sorunum monitör kolunun menteşe ekseninde sabit durmaması.
Alıntıyı görüntüle
Yapabilirsem video çekip atacağım