🔥İndirim 🔥🔥Apple iPhone 16e 43.999🔥🔥 Çökk

Samsung M34'ten geçmeye, borca girmeye değer mi?
Her işimi görüyor gibi.
Geçilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Android ile iosun 128 gigabaytı aynı olmuyor diye biliyorum ama. Android birazına çöküyor, 100 gb filan kalıyor geriye hatta daha az

PC kullanımı yoğun Telefon kullanımı hafif olanlar insanlar. :F:

41 binlik beyaz bitti şimdi 44 bin oldu hala daha ucuz ihtiyacı olan kaçımasın

güncel zamlı fiyat

1789041358075.webp

Ağustosta 42.500 dü zamdan önce iyi fiyat alınır 2 aydır kullanıyorum kamera ile işi çok olmayana çok iyi telefon uzun ömürlülük ve kalite olarak

Uygunsuz davranış

TRENDYOL SAPLAMIŞ GÜNCEL RAKAMI İHTİYACI OLAN YAPISSIN

Alıntıyı görüntüle

SİYAH RENGİ 44 BİN

açacağın indirim ilanına sokayım gerçekten. 2 gün önce arkadaşıma 46 bine 256 lığını aldık, o sırada 128 liği de 41.5 falandı. 2 gün önce

açacağın indirim ilanına sokayım gerçekten. 2 gün önce arkadaşıma 46 bine 256 lığını aldık, o sırada 128 liği de 41.5 falandı. 2 gün önce
arkadaşım dünyadan bir habersin gelmissin maltaval okuma apple cihazların hepsine dün itibari ile çok büyük zam geldi ne anlatıyorsun sen

Arkadaşlar bir çok yorum yapmışsınız, ama hiçbirinde şunu göremedim,
İphone seven(eşim) ve bütçesi az olanlar için alınmaya değer mi?
İphone 17 bakıyordum 82.000₺ idi, bütçem yoktu zaten, 18 çıkınca indirime girer belki bekleyeyim dedim, zam geldi.
Dün gece eşim için sipariş verdim. Hata mı ettim, ara seri alarak?

1789050116253.webp

İphone seven ve bütçesi olmayanlar için alınmaya değer mi?
İphone 17 bakıyordum 82.000₺ idi, bütçem yoktu zaten, 18 çıkınca indirime girer belki bekleyeyim dedim, zam geldi.

Alıntıyı görüntüle
hiç hata etmedin h.o çok güzel cihaz çok şaşırtacak hiç kimsenin begenmeyip de alan kişilerin aşırı memnun oldugu iphone serisi bence

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama anladığım kadar yorum yapayım bu da son yorumum. Alıp almamanız zerre kadar umurumda değil. Ben almam alanada tavsiye etmem. Tercih meselesi. Her cihazda hafızanın büyük kısmı doldukça yavaşlama olur 128gb artık günümüz şartlarında az
Bu telefon 30k olsun yine almam zaten ondan bahsetmemiştim sadece 128'in bence yeterli olduğunu düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
aldığınız fiyattan güle güle kullanabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,646
Üyeler
202,924
Son üye
furkanciks
Geri