Yks'ye Tabletten Test Çözerek Hazırlanır mı?

Shadow©

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba,
Dostlar bu bir tablet öneri konusu değil başlıkta belirttiğim gibi test kitaplarını tabletten mi, yoksa kağıttan çözerek mi hazırlansam karar veremedim. Test kitaplarının fiyatları belli derece seviyede sıralamam yapmak isteyen birisi en az 10.000TL'yi test kitaplarını harcaması gerekiyor. Ben de derece seviyesinde bir sıralama yapmak istiyorum ama aynı sebepten tablet alan kişiler bir süreden sonra pişman olup tekrardan test kitabına döndüğüne dair yazılar okudum ve böyle birşeyi yaşamak istemiyorum. Tablet almak %70 olarak bana daha yakın geliyor ama:
-Göz Ağrısı
-Alışamama
-Kağıttan okumaya göre hız ve anlama yani verim farkı
Gibi sorunların olduğunu da bir kaç yerde okudum. Siz ne önerirsiniz, ne yapmalıyım?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba,
Dostlar bu bir tablet öneri konusu değil başlıkta belirttiğim gibi test kitaplarını tabletten mi, yoksa kağıttan çözerek mi hazırlansam karar veremedim. Test kitaplarının fiyatları belli derece seviyede sıralamam yapmak isteyen birisi en az 10.000TL'yi test kitaplarını harcaması gerekiyor. Ben de derece seviyesinde bir sıralama yapmak istiyorum ama aynı sebepten tablet alan kişiler bir süreden sonra pişman olup tekrardan test kitabına döndüğüne dair yazılar okudum ve böyle birşeyi yaşamak istemiyorum. Tablet almak %70 olarak bana daha yakın geliyor ama:
-Göz Ağrısı
-Alışamama
Gibi sorunların olduğunu da bir kaç yerde okudum. Siz ne önerirsiniz, ne yapmalıyım?
2 Yıldır S9 FE+ kullanıyorum, Kesinlikle göz ağrısı yapımıyor. Alışılabilir, ben 2 yıl Üniversite ders notlarımı almıştım. Verim farkı belki üst üste gelen Bildirimlerden olabilir ama oda aşılır diye düsünüyorum.

ipad a16 var bende , parlaklığı falan kısarsın sorun olmaz kalemde iyi oluyor .

ipad a16 var bende , parlaklığı falan kısarsın sorun olmaz kalemde iyi oluyor .
Ben de A16 veya Air M4 almayı düşünüyorum. Çok uzun saatlerce tabletle çalışmanın göz ağrısına yol açması kaçınılmaz diye düşünüyorum. Onun için göz damlası alır en azndan etkisini azaltırım.

Merhaba,
-Göz Ağrısı
-Alışamama
Tabletten pdf çözmek en iyisi. Test kitaplarının fiyatları yüksek. Hem tabletten boş zamanlarda başka şeyler de yapılabilir. Kardeşimde Samsung Tab s10fe var. Veterinerlik bölümünde.

2 Yıldır S9 FE+ kullanıyorum, Kesinlikle göz ağrısı yapımıyor. Alışılabilir, ben 2 yıl Üniversite ders notlarımı almıştım. Verim farkı belki üst üste gelen Bildirimlerden olabilir ama oda aşılır diye düsünüyorum.
Hocam 2 yıldır kullanıyorsunuzda ne kadar fazla sıklıkta kullandığınız da önemli. Verimden kastım öyle "ay odaklanadım" tarzı değilde tablet ile kağıt arasında olan okuma ve anlamanın değişmesinden bahsettim.

Hocam 2 yıldır kullanıyorsunuzda ne kadar fazla sıklıkta kullandığınız da önemli. Verimden kastım öyle "ay odaklanadım" tarzı değilde tablet ile kağıt arasında olan okuma ve anlamanın değişmesinden bahsettim.
2 yıldır okul dönemlerinde sadece tablet ile not alıp hazırlanıyordum. 8-9 ay yani. Zaten ben yeri geldiği zaman kağıt kalem ile takviye ediyordum, Bu konuda esnektim yani.

Ben de A16 veya Air M4 almayı düşünüyorum. Çok uzun saatlerce tabletle çalışmanın göz ağrısına yol açması kaçınılmaz diye düşünüyorum. Onun için göz damlası alır en azndan etkisini azaltırım.
her saat başı mola verirsin illaki gözünü dinlendirmek için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben suan youtubedan calısyomda nereden pdf bulabilirim

İkinci el al geç o zaman bu kadar kararsizsan memnun olmayabilirsin begenmezsen de git sat

Son düzenleme:
her saat başı mola verirsin illaki gözünü dinlendirmek için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben suan youtubedan calısyomda nereden pdf bulabilirim
Telegram'daki gruplarda olmayan test kitabı olmayan PDF yok. Paylaşmak yasak değilse linklerini atabilirim.

Merhaba,
-Göz Ağrısı
-Alışamama
Tablet yine tek başına kurtarmayacak yine kitap deneme alacaksın. Tablet verimi arttırır, konu çalışman kolaylaşır. Her türlü tablesiz bile gözün yine bozulacak ağrı olacak.

Tablet yine tek başına kurtarmayacak yine kitap deneme alacaksın. Tablet verimi arttırır, konu çalışman kolaylaşır. Her türlü tablesiz bile gözün yine bozulacak ağrı olacak.
Kitap alacaksam tablet almam tablet alırsam kitap almam. Çok pahalı olduklarından dolayı...

Geri