6900 XT alınır arkadaşlar güzel kart. Bu zamana kadar sorunsuz gelmiş 6900 XT de sağlam karttır ayrıca. Ama benzer fiyattayken bence 7800 XT almak ve ya üzerine biraz koyup 9070 almak varken mantıksız buluyorum. 15-16k'ya 6900 XT kesinlikle alınır.
6900 XT alınır arkadaşlar güzel kart. Bu zamana kadar sorunsuz gelmiş 6900 XT de sağlam karttır ayrıca. Ama benzer fiyattayken bence 7800 XT almak ve ya üzerine biraz koyup 9070 almak varken mantıksız buluyorum. 15-16k'ya 6900 XT kesinlikle alınır.
Ben kendi deneyimimden dolayı bu yorumu yapıyorum genel bir kanı değil benimkisi. Şöyle detaylı anlatayım, resimdeki sisteme 2x8 daha ram takıp 9060xt 16gb aldım ddu ile denedim hata aldım. Sonrasında pc formatlayıp denedim tekrar hata aldım. Sonrasında imzadaki ddr5 sisteme geçtim ve ekran kartı olarak ilk başta 9070xt aldım onda da aynı şekilde hata aldım. en son 5070 aldım şuan bu şekilde sorunsuz kullanıyorum sistemi. Sorununu sebebini neyden kaynaklandığını bilmem ama kişisel tecrübem bu şekilde olduğu için kimseye gözüm kapalı amd öneremiyorum artık.
7800 XT ile çok benzer performansı var. 9070'e gelirsek üzerinden geçer. Parçalarına falan ayırır bir daha birleştirir. Bazı oyunlarda 4K için %40-50 farktan bahsediyoruz.
Sarı sitede pusuda beklersen 25k bandına 9070 ilanı düşürülebilir. Çok güzel kart kendileri.
7800 XT ile çok benzer performansı var. 9070'e gelirsek üzerinden geçer. Parçalarına falan ayırır bir daha birleştirir. Bazı oyunlarda 4K için %40-50 farktan bahsediyoruz.
Sarı sitede pusuda beklersen 25k bandına 9070 ilanı düşürülebilir. Çok güzel kart kendileri
Çok güzel model ama model için kart almayın bence. Gerekirse 7500F ve ya 7700'e düşürün anakartınız sağlam zaten ileride değiştirmek zor değil. Ekran kartını sağlam alın. Ben hala 9070 tavsiye ediyorum.
Psu bozulduğu ve o sırada nakit sıkışıklığım olduğu için 750 watt bir psu ile bir süre kullandım 6900 xt'yi. Ayarlarını ince ince yaptım ve sorunsuz diyebileceğim şekilde birkaç ay kullandım. Ardından arkadaşlarla Cs girmeye başladık, Cs'de çözünürlük, grafik ayarları vs değiştirirken sürekli wattman yer oldum. 3 hafta kadar önce Rs1000g'ye geçtim yeter diyip, wattman hatası bitti.
Bahsettiğin kart Amd'nin çıkardığı en iyi kartlardan bir tanesi ama güce aç bir kart. Hiç beklemediğin anlarda çılgınlar gibi güç çekmeye çalışıyor ve donanımın buna karşılık veremiyorsa wattman hatası kaçınılmaz. Şansını denemek istiyorsan buyur dene ama dediklerim aklında bulunsun.
750W ile kullandım wattman almadım hiç bir zaman. PSU ölmeye başladığı son zamanlar ise PSU'nun gücü yetmiyordu ve sistemi kapatıyordu. Undervolt yapıp ekran kartının gücünü kestiğim de kapanma sorunum da çözülmüştü. Bu şekilde kullanmadım haliyle 850w güç kaynağına geçtim. Onda da wattman almadım. Karışık wattman işleri.
750W ile kullandım wattman almadım hiç bir zaman. PSU ölmeye başladığı son zamanlar ise PSU'nun gücü yetmiyordu ve sistemi kapatıyordu. Undervolt yapıp ekran kartının gücünü kestiğim de kapanma sorunum da çözülmüştü. Bu şekilde kullanmadım haliyle 850w güç kaynağına geçtim. Onda da wattman almadım. Karışık wattman işleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel kart kullanıyorum. Ama bunun için uygun bir kasa da lazım. Sıvı soğutucu da alırsan işlemciye daha da büyük lazım.
Ben 420 mm sıvı soğutma ve ekran kartının 360 mm soğutucusu ile kullanıyorum.