🔥İndirim Converse Ayakkabılar Dip Fiyatta

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,033
Birçok model dip fiyatta göz atın
Satıcısı: Occasion

Ekran görüntüsü 2026-09-10 161255.webp

Dünyanın en rahatsız ayakkabıları...

1789047821001.webp

Direkt ocassionın kendi sitesinde var yeni üyelere yüzde 10 indirim yapıyor ve garantiyi dörde bölüyor bunu çekiyorum valla,konu için teşekkürler

Dünyanın en rahatsız ayakkabıları...
Benim için dünyanın en rahat ayakkabıları. Ayakkabılık ayakkabı dolu ama her defasında içgüdüsel olarak Converse giyiyorum

3 aya yırtılma garantili halen bunların astronomik fiyatlara satıldığına inanmıyorum. ergenlikte alırdık hey gidi bastığın taşı bile hissedersin... öyle dandiktir. Pazarlama işte. Bir de ne kadar yırtılırsa eskirse falan o kadar iyi oluyor derlerdi haha hey gidi günler hey. Bu fiyata amazonda outdoor ayakkabılar falan düşüyor bazen açıkçası tavsiye etmiyorum.

Rahat falan yazanlar olmuş geçen kardeşim eve geldi bunlarla çorap kan içinde dedim ne oldu ayakkabı vuruyor dedi.

Benim için dünyanın en rahat ayakkabıları. Ayakkabılık ayakkabı dolu ama her defasında içgüdüsel olarak Converse giyiyorum
Yaş kaç bilmiyorum ama bu ayakkabıları uzun süreler giyiyorsanız şimdiden ortopedik tabanlık giymeye hazırlayın kendinizi.

3 aya yırtılma garantili halen bunların astronomik fiyatlara satıldığına inanmıyorum. ergenlikte alırdık hey gidi bastığın taşı bile hissedersin... öyle dandiktir. Pazarlama işte. Bir de ne kadar yırtılırsa eskirse falan o kadar iyi oluyor derlerdi haha hey gidi günler hey. Bu fiyata amazonda outdoor ayakkabılar falan düşüyor bazen açıkçası tavsiye etmiyorum.
Katılıyorum hele ayak büyükse daha çirkin oluyorlar.

Geri