shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,033
Evet daha önce 2 adet aldımMağaza orijinal ürün mü satıyor emin miyiz
Benim için dünyanın en rahat ayakkabıları. Ayakkabılık ayakkabı dolu ama her defasında içgüdüsel olarak Converse giyiyorumDünyanın en rahatsız ayakkabıları...
Ben aldım hocam bu mağazadan adidas sorgulattım orjinalmişEvet daha önce 2 adet aldım
site mi ucuz hb mi onu anlamadım hocam güncelleyimAlıntıyı görüntüle
Direkt ocassionın kendi sitesinde var yeni üyelere yüzde 10 indirim yapıyor ve garantiyi dörde bölüyor bunu çekiyorum valla,konu için teşekkürler
Yaş kaç bilmiyorum ama bu ayakkabıları uzun süreler giyiyorsanız şimdiden ortopedik tabanlık giymeye hazırlayın kendinizi.Benim için dünyanın en rahat ayakkabıları. Ayakkabılık ayakkabı dolu ama her defasında içgüdüsel olarak Converse giyiyorum
Katılıyorum hele ayak büyükse daha çirkin oluyorlar.3 aya yırtılma garantili halen bunların astronomik fiyatlara satıldığına inanmıyorum. ergenlikte alırdık hey gidi bastığın taşı bile hissedersin... öyle dandiktir. Pazarlama işte. Bir de ne kadar yırtılırsa eskirse falan o kadar iyi oluyor derlerdi haha hey gidi günler hey. Bu fiyata amazonda outdoor ayakkabılar falan düşüyor bazen açıkçası tavsiye etmiyorum.
Tarz tarz diye millet ayağının içine ediyor bu bir Adidas Nike düz tabanlar ikiDünyanın en rahatsız ayakkabıları...