Hallowen The Game Gelecek Varmıdır ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Beyler merhaba oyuna giricem fakat gelmek isteyen varsa team olarak girelim girmek isteyenler yazabilir.

Bu oyun telif nedeniyle kapatılan “Friday the 13th: The Gamein yapımcılarının yaptıgı oyun degil mi ?

Hocam, 39.99 dolar ülkemizde, hele ki böyle bir oyun için ciddi bir rakam. Şahsen o yüzden birini bulmanız zor bence.

Crack'lendiğinde ben gelirim varsa oynayacak😅

Son düzenleme:
Ah be eskiden ne izlerdim.
Şuan baktımda fiyatı az biraz tuzlu.
Ben izlemeye devam edeyim.

Bu oyun telif nedeniyle kapatılan “Friday the 13th: The Gamein yapımcılarının yaptıgı oyun degil mi ?

Hocam, 39.99 dolar ülkemizde, hele ki böyle bir oyun için ciddi bir rakam. Şahsen o yüzden birini bulmanız zor bence.

Crack'lendiğinde ben gelirim varsa oynayacak😅
Ah be eskiden ne izlerdim.
Şuan baktımda fiyatı az biraz tuzlu.
Ben izlemeye devam edeyim.
Epicde 400 tl dostlar

Çok bug lu ya reis. En az 4 5 ay beklemek lazım
Hocam yapan studio ''Friday the 13th: The Game'' yapan studionun ta kendisi yani guvenilir adamalr oyle oyunu basi bos birakmazlar buglari cozerler oynamaya engel degil bence oyuna zaten baya ilgi var attigim gorselde gordugunuz gibi

Ekran görüntüsü 2026-09-10 170737.webp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Epicde 400 tl dostlar
ben epicten pek oyun almiyom hocam epiten sadece 200tl ve alti olursa online arkadaslarla oynan oyunalr onlari aliyorum diger durumda para bosa gidiyor kim iblir epic 1-2 seneye ucretsiz verir bence bu oyunu hatta oyun bir kac once ciksa cadilar bayraminda ucretsiz yapmasini bile bekliyebilridim XD

Geri