Iphone 13 Ten S25 E Gecmek

Apple Samsung fark etmez baz modelden bak modele geçme. S25'in kamerası da bataryası da berbat ayrıca. S21'den beri Samsung baz modele kamera güncellemesi doğru düzgün vermiyor. S25 Ultra al 67k'ya gelmişti geçen Visa inidirimi ile.

şarj işini halletti 25dkda %50 oluyor iphone 17 bunada şükür
onada şükür benim 18 bine aldığım honor 20dk da 50 oluyor 80w şarjla 6000batarya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apple Samsung fark etmez baz modelden bak modele geçme. S25'in kamerası da bataryası da berbat ayrıca. S21'den beri Samsung baz modele kamera güncellemesi doğru düzgün vermiyor. S25 Ultra al 67k'ya gelmişti geçen Visa inidirimi ile.
67 nin üstüne 10 daha koyup s26 ultra almasın mı peki :D

onada şükür benim 18 bine aldığım honor 20dk da 50 oluyor 80w şarjla 6000batarya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

67 nin üstüne 10 daha koyup s26 ultra almasın mı peki :D
S25 Ultra 512GB 67'ye düştü. S26 Ultra 512 ise şu an en ucuz resmi garantili 88k. Bence 10 bile verilecek fark değil de neyse 😀

Arkadaş kullananlar bile İphone'un şarjı su gibi gidiyor diyor. Hala neden ısrarla İphone alma çabasındasınız anlamıyorum. Yok kardeşim Türkiye'de bu telefon avantajlı değil. Her bi uygulamasına para vermek zorundasın. Android gibi apk kuramıyorsun. Fiyatları Avrupadaki gibi çıkış fiyatıyla aynı değil. Yunanistan bile bizden daha ucuza İphone alıyor. Adamlar hala 60hz ekranlı telefon çıkarıyor. Neden ısrarla İphone zorluyorsunuz anlamış değilim. 3 senedir YD S23Ultra kullanıyorum yemin ediyorum cam gibi ekranı var kasmıyor, donmuyor. Sabah evden çıkarım akşam geldiğimde hala %20-30 şarjım olur. 120hz ekran, kamera cam gibi. Tam bir amiral gemisi telefon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,646
Üyeler
202,924
Son üye
furkanciks
Geri