Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

2k + dlss 5 gayet iyi gözüküyor. 4k gereksiz bence.

Tabi mfg dlss ile güzel değerler alırsın ama bu kartın 24 gb o
Aynen rtx pro 6000 blackwell almazsan 4k oyun oynayamazsın. Bana şunu söylemeyin tetikleniyorum 5080 4k'da yetersiz ne demek? 5080 ile de düzgün oynanamayan oyunu oynamayın zaten geliştiriciler bir baksınlar ne oluyor diye. Aman aman yok dediğin güç farkı da %15 değer mi tartışılır ama bariz bir fark var.

Bütçeniz varsa bence direkt oled almalısınız, altını düşünmeyin bile. Oled tarasında woled ve qd-oled gibi seçenekleriniz var artı eksilerini ufak bir google aramasıyla bulup uygun olanını seçebilirsiniz. HDR performansı olarak vesa'nın sitesine göz atabilirsiniz sertifikaları karşılamak için gereken minimum özellikler yazıyor.
O fiyata %15 değer mi asıl konu bu zaten. En düşük 5070 ti ile 5080 atasında 20k ya yakın fark var. Birkaç fps için 1k ödemek ne kadar mantıklı? 5070 ti 4k için yeterli bir kart bence. Mfg ve teknolojisi boş iş olsun diye koymamış adamlar zaten. Bu arada konu sahibinin 5080 li sistem aldığını görmedim kusura bakmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İş esnasında baktığım için kafa allak bullak olmuş biraz. Paranız yeterse 4k oled tadından yenmez. 4k ips almayın bence bütçe yetiyorsa ya 4k oled ya da 2k oled alın geçin derim. Tayfun diye bir arkadaş vardı o monitör konusunda çok bilgiliydi gerçekten.

rekabetçi oynamiyorsan zaten daha dusuk çözünürlük düşünmenin anlamı yok 4k al gec o kart 4k için yeterli 4k ile 2k arasında çok fark var

O fiyata %15 değer mi asıl konu bu zaten. En düşük 5070 ti ile 5080 atasında 20k ya yakın fark var. Birkaç fps için 1k ödemek ne kadar mantıklı? 5070 ti 4k için yeterli bir kart bence. Mfg ve teknolojisi boş iş olsun diye koymamış adamlar zaten. Bu arada konu sahibinin 5080 li sistem aldığını görmedim kusura bakmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İş esnasında baktığım için kafa allak bullak olmuş biraz. Paranız yeterse 4k oled tadından yenmez. 4k ips almayın bence bütçe yetiyorsa ya 4k oled ya da 2k oled alın geçin derim. Tayfun diye bit arkadal vardı o monitör konusunda çok bilgiliydi gerçekten.
5070 ti en mantıklı kart bence de eğer çok bütçe yoksa 5 serisi içerisinde.

5070 ti en mantıklı kart bence de eğer çok bütçe yoksa 5 serisi içerisinde.
5080 alacaktım ama aradaki fiyat farkı çok fazla ve performans farkı az olduğu için 5070 ti alıp geçtim. Dediğiniz gibi en mantıklı oyuncu kartı 5070 ti ve 9070 xt diyebilirim.

fiyat farkına değmiyo ama 5080 güzel kart ben ekran kartı aldığım zamanda hem fiyat hemde 16 gb vram hakkı olmadığını düşünüp 5070 ti almaya karar vermiştim

konu takip ediyorum 4k oled arıyorum bende

2k + dlss 5 gayet iyi gözüküyor. 4k gereksiz bence.
açıkçası 4knın gereksiz olduğunu düşünmüyorum büyük ölçüde görüntü farkı yaratıyor 2kya göre sadece fps sorunu yaşar mıyım diye aklıma takılyıor

Ben 9070 xt kartımdan memnunundum ama vatanda 40k ya 5070 ti düşündükten sonra sattım kartı.

açıkçası 4knın gereksiz olduğunu düşünmüyorum büyük ölçüde görüntü farkı yaratıyor 2kya göre sadece fps sorunu yaşar mıyım diye aklıma takılyıor
Hocam dual mode monitör bakabilirsiniz hem 1080p hemde 4k ama 1080p dr 32 inch monitör biraz sırıtabilir.

fiyat farkına değmiyo ama 5080 güzel kart ben ekran kartı aldığım zamanda hem fiyat hemde 16 gb vram hakkı olmadığını düşünüp 5070 ti almaya karar vermiştim

konu takip ediyorum 4k oled arıyorum bende
Aynen öyle konu fazla dağılmasın en iyisi. Hocam 32 inch ve 4k istiyor. Ona göre bir monitör bulsak iyi olur. Tayfun diye bir hocamız vardı onu etiketleme şansınız var mı? Bende çıkmadı.

Geri