🔥İndirim R5 7600 / RX 9060 XT 16gb / 16gb / 500gb OEM 58.415 TL

mrtkgnoztrk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Dün koydukları sistemden daha uygun ve iyi değil mi? Arayan varsa diye paylaştım.

İntel hali de bu 54.999 TL

Son düzenleme:
Dünkinde 1TB SSD ve B650 vardı. Fiyat farkı 1.500₺. Ekran kartı da biraz daha iyi bir segmentti. Yani pek de değil gibi.

Dünkinde 1TB SSD ve B650 vardı. Fiyat farkı 1.500₺. Ekran kartı da biraz daha iyi bir segment. Yani pek de değil gibi.
500gb diye hatırlıyordum ben, benim hatam o zaman pardon.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İntel hali de bu 54.999 TL

Yeni çıkan tüm sistemleri paylaşmak yerine çok basitçe akıl süzgecinden geçirerek "fırsat" diye paylaşsanız daha iyi olmaz mı?

Yeni çıkan tüm sistemleri paylaşmak yerine çok basitçe akıl süzgecinden geçirerek "fırsat" diye paylaşsanız daha iyi olmaz mı?
1789141025566.webp

Yeni zamların çoğunu daha uygulamadılar. Dün sana birisi daha söyledi. Yeni fiyatlara artık alışın diye.

Sistemin bu haliyle diğer satıcılar ile arasında 3.000 TL bir fark var. Teknik olarak bu bir fırsat sayılabilir bir çok kişi için. Sen fırsat olarak görmüyor olabilirsin. Görüşün için teşekkürler.

Yeni zamların çoğunu daha uygulamadılar. Dün sana birisi daha söyledi. Yeni fiyatlara artık alışın diye.

Sistemin bu haliyle diğer satıcılar ile arasında 3.000 TL bir fark var. Teknik olarak bu bir fırsat sayılabilir bir çok kişi için. Sen fırsat olarak görmüyor olabilirsin. Görüşün için teşekkürler.
"Sen fırsat olarak görmüyorsun başkası için görünüyor" ne saçma bir cümle; benim gördüğüm bundan farklı sistemler diğer kişilere de satın alım için sunulmuş, Gamegaraj'a bakılabilir. "Dün sana birisi söyledi" derken?😀 Ben yıllardır teknoloji fiyatlarını takip ediyorum bir kişinin sözüyle bir şey öğrenmedim herhalde. %20 zam yapıldı diye "LaN Senİİğn ZamLarDan HaBerin YoKK Mmu 60'a 9060XT aLaCCakSıN" saçmalamanıza gerek yok.

"Sen fırsat olarak görmüyorsun başkası için görünüyor" ne saçma bir cümle; benim gördüğüm bundan farklı sistemler diğer kişilere de satın alım için sunulmuş, Gamegaraj'a bakılabilir. "Dün sana birisi söyledi" derken?😀 Ben yıllardır teknoloji fiyatlarını takip ediyorum bir kişinin sözüyle bir şey öğrenmedim herhalde. %20 zam yapıldı diye "LaN Senİİğn ZamLarDan HaBerin YoKK Mmu 60'a 9060XT aLaCCakSıN" saçmalamanıza gerek yok.
Tamamdır kral 👍🏻

Peki beyaz olan kasa alınır mı sizce
63 civarlarına çıkabiliyorsan çok daha iyi bir seçenek var ama çıkamam benim bütçem tam 60 diyorsan alınabilir. Ama bence daha iyileri de yakın süreçte çıkabilir. YTD

63 civarlarına çıkabiliyorsan çok daha iyi bir seçenek var ama çıkamam benim bütçem tam 60 diyorsan alınabilir.

Evet çok güzel bir sistem ama taksit imkanı olamaması sıkıntı işte taksit ile buna denk 5-8 arası fazla ödenir

hiç düzgün taksit yok paraf ile axess kartları kim kullanıyor acaba :D

Geri