Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

hocam sıcak fırsatlarda yıllar önceki konuya mesaj yazdığımızda sanki yeni konuymuş gibi en üste düşüyor bu yüzden yeni açılan konular sıcak fırsatta gözükmüyor , bir de bütün kategorilerde daha fazla sekmesine birden fazla tıkladıktan sonra en başa atıyor ve tuş çalışmıyor bu yüzden eski konulara erişemiyoruz

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu mehmet yılmazın katkılarıyla açılmıştır.
forumda çok fazla bug var ben 2 dk da 2 tane buldum eski ara yüze keşke dönebilsek

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Pc de bakmadım ama mobil için söylersek kötü olmuş bence.eskisi bundan daha iyiydi.

Üyelerin istediği gibi gibi mobildeki yazı boyutu ufaltıldı ve kenarlardaki boşluklar sıfırlandı. Başlıklar çok daha uzun görüntüleniyor şu an.

Üyelerin istediği gibi gibi mobildeki yazı boyutu ufaltıldı ve kenarlardaki boşluklar sıfırlandı. Başlıklar çok daha uzun görüntüleniyor şu an.
Hocam sıcak fırsatlarda çözülürse valla temmuzdaki sıcak fırsat çıkıyor karşımıza

Hocam sıcak fırsatlarda çözülürse valla temmuzdaki sıcak fırsat çıkıyor karşımıza
O konuda ve bazı diğer konularda eklenti yapımcısıyla iletişim halindeyim en kısa sürede çözeceğiz inşallah.

Geri