❌İndirim Bitti! Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 26.300 TL

Paraf, Bankakart, Axess ve Bonusa 9 taksit mevcut.
Daha gecen ay 23-24k civarina 9070 satiliyordu. Bu paralara almayin , aldirmayin ki fiyatlar dussun. Sizler bu fiyatlara aldikca daha da zam yer bu urunler

Daha gecen ay 23-24k civarina 9070 satiliyordu. Bu paralara almayin , aldirmayin ki fiyatlar dussun. Sizler bu fiyatlara aldikca daha da zam yer bu urunler
Hala anlamadınız, bizim alıp almamamızın zerre kadar önemi yok, adamlar tüketici talebi azalsada kalan azıcık üretim bandını dahi yapayzeka chiplerine ayırsak diye dua ediyorlar neredeyse. Senin benim ödediğim paranın katbekat üstünü ödemeye hazır kapıda kuyruk olmuş bir doymak bilmez yapayzeka sektörü var

5 ay öne beyazını 19 bin'den iade etmiştim.

rtx 3060 ve 5060 serilerine aşırı gıcığım fiyatını hakeden parçalar değil bşde pc sinde 3060 olan kendini bişe sanıyo 50k fiyat çekiyo
Gidip 9 ay veya 6 ay taksit ile alacaksan 2. El ile uğrasılmaz ürün satmasıda dert almasıda bazen çok mantıklı ürünler olabiliyor onada pg ile almalı

Ucuz diyenler 2 haftada olan fiyat zıplamalarını 1 ayda olan zıplamaları 3-6 aydan olanları, her şeyi kabul ettikleri için onlara her şey hep ucuz hep fırsat hep indirim dolayısıyla şimdi almalarıyla 1 ay önce, 3 ay sonra almaları arasında fark yok hep alabilirler bu paylaşım yapan ve altta sürekli ucuz, uygun demekten başka bişey yapmayanlar her an her şeyi alabilirler, ucuz ve uygundur.
Bir kaç ay oldu zam haberlerinden önce sanıyorum nitro 9070xt ye 50 bine indirim başlığı açarsınız demiştim o günler geldi sanırım.
Bu balık hafıza bizim milletin genetiği ve kaderi sanırım siyasette de ekonomide de hep böyle.

Hala anlamadınız, bizim alıp almamamızın zerre kadar önemi yok, adamlar tüketici talebi azalsada kalan azıcık üretim bandını dahi yapayzeka chiplerine ayırsak diye dua ediyorlar neredeyse. Senin benim ödediğim paranın katbekat üstünü ödemeye hazır kapıda kuyruk olmuş bir doymak bilmez yapayzeka sektörü var
Kimse ürünlerin bugün ki ithalat fiyatlarından, msrp fiyatlarından bahsetmiyor zaten. Ülkeye hali hazırda girmiş, depolarda bekleyen ürünleri fiyatlarını şişirenlere laf ediliyor. Gayet haklılar çünkü satılmadığı sürece en düşük kar oranına satmak zorunda kalacaklar. Siz bu firmaların peşin para ürün mü aldığını sanıyorsunuz? Vadeli aldıkları ürünlerin vadesi geldiğinde ellerinde para kalmadığında fiyatları indirmek zorunda olduklarını görürsünüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,331
Üyeler
203,394
Son üye
yunusdgn
Geri