🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

İyi değilse söyleyin iptal edelim hocam..
Odanda klima varsa bir sorun yaşamazsın, yaz aylarında terletiyor kesinlikle doğru ama kliman varsa hiçbir sıkıntı olmaz. Kaldı ki ben Xdrive'ın bir modelini 2018'de aldım ve hala kullanıyorum. Az da kullanmadım, düzgün kullanırsan rahat 7-8 yıl götürür bence, ki benimki çokça kullanmama rağmen bir sorun yaşatmadı.

Odanda klima varsa bir sorun yaşamazsın, yaz aylarında terletiyor kesinlikle doğru ama kliman varsa hiçbir sıkıntı olmaz. Kaldı ki ben Xdrive'ın bir modelini 2018'de aldım ve hala kullanıyorum. Az da kullanmadım, düzgün kullanırsan rahat 7-8 yıl götürür bence, ki benimki çokça kullanmama rağmen bir sorun yaşatmadı.
Şimdi anladım yani ürün iyi ve sağlam, tamamdır. Teşekkür ederim

Ekler

• IMG_8208.webp
    IMG_8208.webp
    27.3 KB · Hit: 54
Bir yok bu iyi diyor başka biri diyor yok şu daha iyi diyor..
Dostum bu hem göreceli hem de markanın değerlendirmeleriyle doğru orantılı.
Kumaş : Terletmez, yırtılabilir, çabuk zarar görür, biraz terletse bile koku içine sinebilir, ömür olarak daha kısadır.
Deri : Terletir (kliman varsa o da sorun değil), yırtılması için ya çok hor kullanmalısın ya da benim gibi 6-8 sene sonra zarar görür benimki hala yırtık değil, uzun ömürlüdür.
Deri'yi ben kullandım ve fazlasıyla memnunum o zaman verdiğim 1.300-400 TL gibi bir fiyatın hakkını misliyle verdi. Bu benim kullanıcı yorumum.

Teşekkür ederim aslında ilk xdrive 15 plus almıştım sonra ödeme çekmedi hedap bloke oldu 1k indirim vardı o da gitti amazona yazdım onun yerine 1k hediye kartı verdi 1k da öyle kârdayım bunu aldım bende aslında 6300’e gelmiş sayılır bana amazon da 1k bakiyem oldu bedavadan 🤣
İyi fiyata yakalamışsınız o zaman hayırlı olsun.

Geri