ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,006
Düz yarı fiyatını hesapla işte o kadar belki azıcık daha ucuzyurt dışı pro olan kaç para bilgisi olan var mı ?
Düz yarı fiyatını hesapla işte o kadar belki azıcık daha ucuzyurt dışı pro olan kaç para bilgisi olan var mı ?
Ne düşmesi zam geldi.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FQFJ2HLL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 indirime girmiş işte ben bundan aldım iyi mi? yaptım acabaNe düşmesi zam geldi.
Hocam alanın hayatına renk katacak ne geldi ki? 150.000 TL edecek ne özellik var ya :/Gelmiş geçmiş en iyi pro model bu arada. Sadece renk değişti sanıyor insanlar ama çok fazla iyileştirme var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşmez hiçbir şeyin fiyatı
Tam tersini düşün. çok paran olması ne için, böyle şeyler için, yoksa çok para olmasının bi esprisi olmaz. Zaten paran varsa bedavaya alıyorsun, banka faiziyle256 binbir insan bunu niye alır? Param olsa bile almam
Benim fiyat algım yerlebir oldu.https://www.amazon.com.tr/dp/B0FQFJ2HLL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 indirime girmiş işte ben bundan aldım iyi mi? yaptım acaba
amazonda 512 lik inidirimde görünce aldım şişirme fiyatmı senceGelmiş geçmiş en iyi pro model bu arada. Sadece renk değişti sanıyor insanlar ama çok fazla iyileştirme var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşmez hiçbir şeyin fiyatı
kanka yatırım sayılır bir yandan ya değer çok kaybetmiyor satabiliyorsun mevzu oTam tersini düşün. çok paran olması ne için, böyle şeyler için, yoksa çok para olmasının bi esprisi olmaz. Zaten paran varsa bedavaya alıyorsun, banka faiziyle![]()
Hocam inan bana kağıt üstünde hiçbir şey değişmedi gibi gözükse de soğutma performansı, 17 prodaki vapor chamber zaten iyiydi ve onu ciddi anlamda büyüttüler. Sıcaklıklar çok çok iyi. Üstüne batarya performansı ciddi yükseldi. Bunda işlemcinin daha verimli oluşunun da etkisi büyük. 17 prodan geçmeye değer demiyorum ama daha eski bir modelden bir pro modele güncellenecekse o telefon 18 pro olmalı. Geçen sene diyordum 17 pronun cilalanmış hali olacak 18 pro diye. Dediğim gibi oldu.Hocam alanın hayatına renk katacak ne geldi ki? 150.000 TL edecek ne özellik var ya :/
YD=Yarı Fiyatyd leri ne kadar olur?
Kaça aldınamazonda 512 lik inidirimde görünce aldım şişirme fiyatmı sence
enayi çokBunu da alan olur mu la
Düz iPhone 18 kaç olur acabaHocam inan bana kağıt üstünde hiçbir şey değişmedi gibi gözükse de soğutma performansı, 17 prodaki vapor chamber zaten iyiydi ve onu ciddi anlamda büyüttüler. Sıcaklıklar çok çok iyi. Üstüne batarya performansı ciddi yükseldi. Bunda işlemcinin daha verimli oluşunun da etkisi büyük. 17 prodan geçmeye değer demiyorum ama daha eski bir modelden bir pro modele güncellenecekse o telefon 18 pro olmalı. Geçen sene diyordum 17 pronun cilalanmış hali olacak 18 pro diye. Dediğim gibi oldu