cam alıp plastiğe koyma işiBunu pakete nasıl doldururuz
Cam iyidir ya. Bugün geldi mayonez kıvamı çok iyiymiş. Tadı uçurmadı ama güzel kesinlikle tadı. Ben beğendim her türlü dip sos yaparım bununla. 3 kavanoz aldım bitirebilirim umarım tam da definasyon zamanıydıcam alıp plastiğe koyma işipastacı sıkma torbası aklıma gelen
Skt tarihi nedir hocam gelen ürünlerdeCam iyidir ya. Bugün geldi mayonez kıvamı çok iyiymiş. Tadı uçurmadı ama güzel kesinlikle tadı. Ben beğendim her türlü dip sos yaparım bununla. 3 kavanoz aldım bitirebilirim umarım tam da definasyon zamanıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tanesi 200 liraya geldi kuponla bu arada
Nisan 2027Skt tarihi nedir hocam gelen ürünlerde
Eyvallah hocam benim için 6 ay üstü iyi bir süreçNisan 2027
Good Cam kısmını GoodRam + fiyatla birlikte okuyunca ufak çaplı bi nabız artışı yaşadım, sağol hocam.Arkadaşlar normalde bu mayonez uzun zamandır Türkiyede satılmıyordu, hem fiyatı iyi olduğu için hem de Türkiyede olmadığı için sıcak fırsatlarda açtım. Trendyolda indirimli fiyattan satılıyor. Bir de Hollanda menşeili, yani içerik olarak Türkiye menşeililere göre kaliteli diyebiliriz. Satıcı Heinz Türkiye o yüzden sorun yaşamayacaksınızdır.
Link: Heinz Cam Mayonez (Seriously Good) 460 g
Su, Ayçiçek Yağı, Modifiye Nişastalar, Sirke, Şeker, Pastörize Yumurta Sarısı, Tuz, Hardal Tozu, Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam), Koruyucu (Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat), Aroma Vericiler (Süt içerir), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit, Laktik Asit), Baharat Karışımı, Antioksidan (Tokoferolce Zengin Ekstrakt, Kalsiyum Disodyum EDTA), Renklendirici (Beta Karoten, Paprika Ekstraktı).
Kanola Yağı, Su, Pastörize Yumurta Sarısı, Sirke, Şeker, Nişasta, Tuz , Hardal Tohumu, Baharat Karışımı , Antioksidan (Kalsiyum disodyum EDTA)
Ps: satıcıya fotoğraftaki ürün mü gelecek diye teyit amaçlı sormuştum evet demiş.