🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED 18.999,00 Bu Fıyata OLED

Her geçen gün panel koruması için yeni bir teknoloji çıkıyor panel tipi değişiyor ama hala tak çalıştır durumuna gelmedi maalesef. Sıradan monitörler kadar zahmetsiz bir kullanışı yok. Temizliği bile ekstra özen istiyor. O yüzden herkese oled tavsiye etmiyorum. Ya kaliteli bir VA ya da Fast IPS bir monitöre geçin.
Oled in her zaman yanma riski var 5 senede mi olur 10 senede mi olur 3 4 te mi olur kullanımına ve panele bağlı hocam ben oyun oynarken açıyorum sadece oled monitörü mü haricen 4k 1080 2 modlu ips kullanıyorum
O zaman oled bana uymaz. Sosyal medyada çok güzel editler görüyorum o yüzden alasim geliyor ama daha tam oturmamış dediğinize göre.
Temizliği veya beziyle uğraşamam. Sprey kolonya ve kağıt mendil ile temizleyip geçiyorum.
Fazeon veya ktc ucuz monitörü alınmaz mı? 2k 27 inc görüyorum. 5-6 bin TL'ye satıyorlar.
Konu açmıştım ama yazan olmadı. Bu konuyu daha fazla oyalamak istemiyorum.

Küçük hava temizleyici koyuyorlar hepa filtreli masaüstüne o da hoşuma gitti geçen gördüm bir kaç setup da
Kaç paradır ki belimizi bükmesin :D bana çok lazım astım hastasıyım sürekli burnum tıkanıyor, hepa filtreli temizleyiciye ihtiyacım var

O zaman oled bana uymaz. Sosyal medyada çok güzel editler görüyorum o yüzden alasim geliyor ama daha tam oturmamış dediğinize göre.
Temizliği veya beziyle uğraşamam. Sprey kolonya ve kağıt mendil ile temizleyip geçiyorum.
Fazeon veya ktc ucuz monitörü alınmaz mı? 2k 27 inc görüyorum. 5-6 bin TL'ye satıyorlar.
Konu açmıştım ama yazan olmadı. Bu konuyu daha fazla oyalamak istemiyorum.
Ben IPS le karanlık temalı oyun oynarken veya genel olarak karanlıkta kullanırken keyif alamıyorum. Bence IPS alma. Glow illet bir şey. Fast VA alabilirsin. TCL 27G64 mini LED veya AOC Q27G42XNE iyidir

Ben IPS le karanlık temalı oyun oynarken veya genel olarak karanlıkta kullanırken keyif alamıyorum. Bence IPS alma. Glow illet bir şey. Fast VA alabilirsin. TCL 27G64 mini LED veya AOC Q27G42XNE iyidir

Tayfun anlatamadık gitti, el artırıyorum ben gündüz dahi keyif alamıyorum. Diğer konuda konuştuk ya hatırlarsın. Bugün yine konuşulanlara bak.

Son düzenleme:
Tayfun anlatamadık gitti, el artırıyorum ben gündüz dahi keyif alamıyorum. Diğer konuda konuştuk ya dün hatırlarsın. Bugün yine konuşulanlara bak.

1 kere düzgün bir model denese yüzüne bakmayacak da işte o inat var kıramıyoruz.

Birkaç farklı markadan model öneren arkadaşlar olmuş ama bunların çoğu zaten 1. Nesil qd oled yanlış bilmiyorsam. Panel özellikleri aynı yani hdr sdr parlaklığı aynı oluyor. Marka farkı çok olmaz diye tahmin ediyorum. True Black 500 sertifikası olanlar sanırım 3. Nesildi. Hdr 400 olanların hepsi teknik olarak aynı monitör.

Birkaç farklı markadan model öneren arkadaşlar olmuş ama bunların çoğu zaten 1. Nesil qd oled yanlış bilmiyorsam. Panel özellikleri aynı yani hdr sdr parlaklığı aynı oluyor. Marka farkı çok olmaz diye tahmin ediyorum. True Black 500 sertifikası olanlar sanırım 3. Nesildi. Hdr 400 olanların hepsi teknik olarak aynı monitör.
1.nesil veya 2.nesil 2k 27'' QD-OLED panel bulunmamakta hiç üretilmedi. QD-OLED teknolojisi ilk nesillerde Ultrawide modellere özgüydü 2024 de 27'' boyuta geçtiler. Yani AOC 3.nesil panel kullanıyor ama kırpılmış hali

2022 1.nesil Ultrawide
2023 2.nesil Ultrawide
2024 3.nesil 2K 27''
2025 4.nesil 4k 27'' 240hz
2026 5.nesil 3440x1440p 34'' Ultrawide
2027 içinde 5.nesil 4k 32'' tanıtıldı

1.nesil veya 2.nesil 2k 27'' QD-OLED panel bulunmamakta hiç üretilmedi. QD-OLED teknolojisi ilk nesillerde Ultrawide modellere özgüydü 2024 de 27'' boyuta geçtiler. Yani AOC 3.nesil panel kullanıyor ama kırpılmış hali

2022 1.nesil Ultrawide
2023 2.nesil Ultrawide
2024 3.nesil 2K 27''
2025 4.nesil 4k 27'' 240hz
2026 5.nesil 3440x1440p 34'' Ultrawide
2027 içinde 5.nesil 4k 32'' tanıtıldı
Bilgilendirme için teşekkürler. Yine teknik olarak aynı paneli kullanıyor hepsi. True Black 400 olanlar için söylüyorum. Usb C, kwm gibi özellikler mutlaka lazım değilse marka ismine 6-7 fazladan vermemek lazım diye düşünüyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler. Yine teknik olarak aynı paneli kullanıyor hepsi. True Black 400 olanlar için söylüyorum. Usb C, kwm gibi özellikler mutlaka lazım değilse marka ismine 6-7 fazladan vermemek lazım diye düşünüyorum.
Aynen aynı panel. Ama trueblack400 olmayanlar yani HDR10 modeller diğer 3.nesil modellerden SDR ve HDR parlaklık olarak cok geride. Çoğunda ergonomi ve malzeme kalitesi kötü. Bazı özellikler kırpılmış mesela firmware update desteği veya kalibre edilmiş SRGB modu yok gibi. HDR modları eksik oluyor birde bu modellerde.

Şunun G3xmn yada g40xmn yada g41xmn mini LED modellerini getirmediler dandik dinamiki bozuk ktc ye bıraktılar ya bizi mq yurt dışında perakendede 280 dolar olanı toptan aldın birim fiyatı sana 250 tuttu desek sen git 300-330 dolara sat tr de 16k-17k ya bile satsan mini LEDde burn in olayı olmadığından alacak bir tayfa var niye getirmiyorlar şu aoc mini LED modellerini aklım almıyor

Şunun G3xmn yada g40xmn yada g41xmn mini LED modellerini getirmediler dandik dinamiki bozuk ktc ye bıraktılar ya bizi mq yurt dışında perakendede 280 dolar olanı toptan aldın birim fiyatı sana 250 tuttu desek sen git 300-330 dolara sat tr de 16k-17k ya bile satsan mini LEDde burn in olayı olmadığından alacak bir tayfa var niye getirmiyorlar şu aoc mini LED modellerini aklım almıyor
Aylarca bekledim g3xmn i ama bu model hariç ne var ne yok getirdiler :D

Geri