Her geçen gün panel koruması için yeni bir teknoloji çıkıyor panel tipi değişiyor ama hala tak çalıştır durumuna gelmedi maalesef. Sıradan monitörler kadar zahmetsiz bir kullanışı yok. Temizliği bile ekstra özen istiyor. O yüzden herkese oled tavsiye etmiyorum. Ya kaliteli bir VA ya da Fast IPS bir monitöre geçin.
O zaman oled bana uymaz. Sosyal medyada çok güzel editler görüyorum o yüzden alasim geliyor ama daha tam oturmamış dediğinize göre.Oled in her zaman yanma riski var 5 senede mi olur 10 senede mi olur 3 4 te mi olur kullanımına ve panele bağlı hocam ben oyun oynarken açıyorum sadece oled monitörü mü haricen 4k 1080 2 modlu ips kullanıyorum
Temizliği veya beziyle uğraşamam. Sprey kolonya ve kağıt mendil ile temizleyip geçiyorum.
Fazeon veya ktc ucuz monitörü alınmaz mı? 2k 27 inc görüyorum. 5-6 bin TL'ye satıyorlar.
Konu açmıştım ama yazan olmadı. Bu konuyu daha fazla oyalamak istemiyorum.
24 inç 100hz ips monitör kullanıyorum. Bunu 27 inc 2k veya 32 inç 2k yapsam oyun deneyimim ne kadar artar? 5k civarı 2k 27 inc monitör görüyorum. Bu monitörler nasıldır?
Para biriktirip oled mi alayım? Bazıları oled için oyunu yeniden oynatacak kadar iyi diyorlar. Abartı mi? Mini LED var ayrıca.
Para biriktirip oled mi alayım? Bazıları oled için oyunu yeniden oynatacak kadar iyi diyorlar. Abartı mi? Mini LED var ayrıca.