AndroMobil
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar bugün sıfır xfx rx 7600 aldım furmak da 21 dakika da gpu 81 hotspot 97 vram 94 95 derece gösterdi normal mi ilk defa amd kullanıyorum
Yüksek hocam o karta göre bence. Benim karti satalı bir kac ay oluyor bulursam atacağım sana furmark testini. Hangi model kartın?Arkadaşlar bugün sıfır xfx rx 7600 aldım furmak da 21 dakika da gpu 81 hotspot 97 vram 94 95 derece gösterdi normal mi ilk defa amd kullanıyorum
Xfx swfit 210 hocam bugun aldim sıfırYüksek hocam o karta göre bence. Benim karti satalı bir kac ay oluyor bulursam atacağım sana furmark testini. Hangi model kartın?
Arkadaşlar bugün sıfır xfx rx 7600 aldım furmak da 21 dakika da gpu 81 hotspot 97 vram 94 95 derece gösterdi normal mi ilk defa amd kullanıyorum
Vatan dan aldımYeni alınmış kartın kasanın soğutması pek iyi olmasa bile bu kadar ısınmaması gerekir.
81 derece gpu çok sorun değil de 97 vram ve 94-95 derece hotspot felaket kötü.
XFX bildiğim kadarıyla soğutma konusunda kötü değil. Nereden aldın kartı?
Zaten hotspot kafama takıldı yani sıfır kart neden bu kadar yüksek kardeşimYeni alınmış kartın kasanın soğutması pek iyi olmasa bile bu kadar ısınmaması gerekir.
81 derece gpu çok sorun değil de 97 vram ve 94-95 derece hotspot felaket kötü.
XFX bildiğim kadarıyla soğutma konusunda kötü değil. Nereden aldın kartı?
Vatan dan aldım
Hocam dediklerim 21 dakika lik sonuç+10 dakikalık bir furmark at.
Benimki 144 fps veriyorDeğerler kötü hocam aldığın yer ile iletişime geç. Bu kart 3 yıllık ve hiç bakım görmedi üstüne hatay sıcağındaki test bu
Alıntıyı görüntüle
İletişim kurdum oyunlarda drop vs yaptığı zaman bakalım dediDeğerler kötü hocam aldığın yer ile iletişime geç. Bu kart 3 yıllık ve hiç bakım görmedi üstüne hatay sıcağındaki test bu
Alıntıyı görüntüle
Fps değil mevzu dostum ısı değerleri, ben 2k da yaptım testi, 1080 de yapsaydım aşağı yukaarı ben de o değerleri alırdım zaten.Benimki 144 fps veriyor
Oyle hocam adamlarla konuştum işte drop vs yapiyormu dedi bide bunu versem 1 2 ay sürer gelmesi zaten param tek buna yettiFps değil mevzu dostum ısı değerleri, ben 2k da yaptım testi, 1080 de yapsaydım aşağı yukaarı ben de o değerleri alırdım zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada kaldı ki benim attığım değerler bile yüksek sayılabilirken sıfır kartta o değerlere yaklaşmaman bile lazım.
Oyunlarda drop yapmasına gerek yok vatandan aldıysan iade et direkt.Benimki 144 fps veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İletişim kurdum oyunlarda drop vs yaptığı zaman bakalım dedi
İade almıyorlar mı niye direkt.Oyle hocam adamlarla konuştum işte drop vs yapiyormu dedi bide bunu versem 1 2 ay sürer gelmesi zaten param tek buna yetti
SS atar mısınız hocam? 4. dk'da falan atsanız yeter. clock speed'inize bakayım.Arkadaşlar bugün sıfır xfx rx 7600 aldım furmak da 21 dakika da gpu 81 hotspot 97 vram 94 95 derece gösterdi normal mi ilk defa amd kullanıyorum