RX 7600 Furmak Sonuçlari İyi mi? ?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bugün sıfır xfx rx 7600 aldım furmak da 21 dakika da gpu 81 hotspot 97 vram 94 95 derece gösterdi normal mi ilk defa amd kullanıyorum

Arkadaşlar bugün sıfır xfx rx 7600 aldım furmak da 21 dakika da gpu 81 hotspot 97 vram 94 95 derece gösterdi normal mi ilk defa amd kullanıyorum
Yüksek hocam o karta göre bence. Benim karti satalı bir kac ay oluyor bulursam atacağım sana furmark testini. Hangi model kartın?

Yüksek hocam o karta göre bence. Benim karti satalı bir kac ay oluyor bulursam atacağım sana furmark testini. Hangi model kartın?
Xfx swfit 210 hocam bugun aldim sıfır
Hayır anlamadım şey şu kart sıfır kullanılmamış ama nasıl bu dereclere geliyor kardeşim

Yeni alınmış kartın kasanın soğutması pek iyi olmasa bile bu kadar ısınmaması gerekir.
81 derece gpu çok sorun değil de 97 vram ve 94-95 derece hotspot felaket kötü.
XFX bildiğim kadarıyla soğutma konusunda kötü değil. Nereden aldın kartı?

Yeni alınmış kartın kasanın soğutması pek iyi olmasa bile bu kadar ısınmaması gerekir.
Vatan dan aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten hotspot kafama takıldı yani sıfır kart neden bu kadar yüksek kardeşim

Değerler kötü hocam aldığın yer ile iletişime geç. Bu kart 3 yıllık ve hiç bakım görmedi üstüne hatay sıcağındaki test bu
1789237334779.webp

Değerler kötü hocam aldığın yer ile iletişime geç. Bu kart 3 yıllık ve hiç bakım görmedi üstüne hatay sıcağındaki test bu
Alıntıyı görüntüle
Benimki 144 fps veriyor

Alıntıyı görüntüle
İletişim kurdum oyunlarda drop vs yaptığı zaman bakalım dedi

Benimki 144 fps veriyor
Fps değil mevzu dostum ısı değerleri, ben 2k da yaptım testi, 1080 de yapsaydım aşağı yukaarı ben de o değerleri alırdım zaten.

Bu arada kaldı ki benim attığım değerler bile yüksek sayılabilirken sıfır kartta o değerlere yaklaşmaman bile lazım.

Fps değil mevzu dostum ısı değerleri, ben 2k da yaptım testi, 1080 de yapsaydım aşağı yukaarı ben de o değerleri alırdım zaten.

Bu arada kaldı ki benim attığım değerler bile yüksek sayılabilirken sıfır kartta o değerlere yaklaşmaman bile lazım.
Oyle hocam adamlarla konuştum işte drop vs yapiyormu dedi bide bunu versem 1 2 ay sürer gelmesi zaten param tek buna yetti

Benimki 144 fps veriyor

İletişim kurdum oyunlarda drop vs yaptığı zaman bakalım dedi
Oyunlarda drop yapmasına gerek yok vatandan aldıysan iade et direkt.

Oyle hocam adamlarla konuştum işte drop vs yapiyormu dedi bide bunu versem 1 2 ay sürer gelmesi zaten param tek buna yetti
İade almıyorlar mı niye direkt.

SS atar mısınız hocam? 4. dk'da falan atsanız yeter. clock speed'inize bakayım.

Geri