Güncelleme yapayım. m60 son seviye, spotify son seviye ve windows %60 seste apartman duyacak kadar yüksek seste wooferlar videodaki gibi sallandı. Muhtemelen çoğu videoda son ses kullandılar. Titremeyenlerse düşük seste kullandı. Problem yokmuş.
Ses açmadan bass hissetmen m60da 1280dbs modelinde daha fazla %35te net hissediyorsun.Tiz mid sesler daha iyi m60da tabikideGüncelleme yapayım. m60 son seviye, spotify son seviye ve windows %60 seste apartman duyacak kadar yüksek seste wooferlar videodaki gibi sallandı. Muhtemelen çoğu videoda son ses kullandılar. Titremeyenlerse düşük seste kullandı. Problem yokmuş.
Haklısınız hocam, m60'da mid tizlerin daha iyi olduğunu biliyorum. Bass'ı çok tercih eden birisi değilim zaten ama videolardakinden farklı davranış gösterince hoparlörüm, şüpheye düştüm çünkü kimse ses seviyesinden bahsetmemiş, youtube videosuna göre ayarlamış hepsi aynı duruyordu. Hoparlör sektöründen biraz uzak olduğum benim cahilliğimden endişe duydumSes açmadan bass hissetmen m60da 1280dbs modelinde daha fazla %35te net hissediyorsun.Tiz mid sesler daha iyi m60da tabikide
Aynı şey miya gözünüzü seveyim beni linçlemeyin ama 10k bandında hala çalışan logitech z5500 bulursunuz bu fiyatlarda. bende 2011 den buyana var gerçekten tartışmasız benim gözümde.
Alakası bile yok konuda geçen hoparlörlerle..Aynı şey mi
Buluruz da neden alalımya gözünüzü seveyim beni linçlemeyin ama 10k bandında hala çalışan logitech z5500 bulursunuz bu fiyatlarda. bende 2011 den buyana var gerçekten tartışmasız benim gözümde.