PNSHER
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 911
Ultranın ana kamerasını kullanıyor. Başka bir artısı yok.edgelerim düz s25 ten farkı ne
Ultranın ana kamerasını kullanıyor. Başka bir artısı yok.edgelerim düz s25 ten farkı ne
Daha büyük QHD ekranı var beni cezbeden oUltranın ana kamerasını kullanıyor. Başka bir artısı yok.
Kablo var adaptör yok. O tarz ucuz cihazlarda böyle jestler yapılması güzel bence büyük firmalar da buna geri dönmeli ama o ucuz cihazların kutusundan da telefon çıkmıyor işte ana menüde bile kasıyorlar sonra.20 bin tl lik m 8 pro bile içinden 68 w şarj adaptörü kablo , kılıf çıkarken amiral gemilerine bile kablo koymuyorlar ya komik bir durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2.elde 50 e zor satarsın sebebi çin malı olması gibi dursada ana sebep : vivo ve oppo ne kadar iyi olsada premium ürün satıyorum havasına girip rakipleri samsung apple motorola nın en iyi telefonlarından bile fiyat olarak globalde 400 dolar fazla sattılar insanlar almadı şimdi türkiye deyiz bir şey aldığımızda acaba yene ülkede darbe filan olur yada deprem ... den evimizden yurdumuzdan oluruz düşünceleri yüzünden aldığımız ürünlerin hemen değer kaybetmesini istemiyoruz , iyi gün var kötü gün var , bir gün satmamız gerekir acil kimseye göstermesin , yarı fiyatına satmak mantıklı gelmiyor
Bu cihaz bana ince gibi de gelmiyor o hissi iyi vermiyor bence, iPhone Airi elime aldığımda ince olduğu hissini direkt veriyor mesela ama onun da saçma eksikleri var, telefon incelsin diye parçaların yarısını sökmüşler gibiS25U 512 olanda faizsiz üç taksit var. Taksit olayıyla bence daha mantıklı. Özellikle incelik merakı yoksa tabii.
S25+ donanımına S25U ana kamerasını koy, 3x telefoto lensi çıkar, cihazı incelt ve bataryayı 1000mah civarı düşür. Tam olarak bu.edgelerim düz s25 ten farkı ne
kanka 4k video boyutlarına bakar mısın? Ki artık full hd çekmeme rağmen doluyor. Telefondaki fotoğrafların anıların falan kalıcı olmasını istiyorum asla silmiyorum.sen doldurabiliyorsun eyvallah ama bir çok kişi doldurmuyor benim çevremde herkes 1 tb aldı bakıyorum adam 150 gb üstüne çıkamamış 12 bin tl fark da az değil , bu farklara x 300 alınır üstüne biraz daha konup
256GB kullanıyorum 2 senedir hiçbir gereksiz dosya temizlemesi yapmadım (birsürü çöp vardır hafızada) fotoğraf videoları da bir yere aktarmadım yine 170GB dolu hala. 128GB cihazım olsa senede bir gereksiz dosya temizliği yapar yine hallederdim uğraşmamak için 256 aldım. Herkese o kadar hafıza lazım değil.valla bana 512 bile zor yetiyor. 512 gb altı kullanıp hatta 128 gb tel kullanıp her ay iclouda dünya para veren tiplerle dolu çevrem.
S25 iyidir büyük ekran kullanma isteğin yoksa.Beyler ben de yakın zamanda düşünüyorum da telefon 40-50k bütçem var s25 mi almalıyım sizce?
iphone 11 den geçecem fazla da büyük olması iyi değil cebe sığmıyor aşırı büyük telefnoalr bence kamerası falan yeter mi?S25 iyidir büyük ekran kullanma isteğin yoksa.
S25in boyutu iPhone 11 ile aynı zaten ekran olarak, kasası biraz daha ufak çerçeveleri ince olduğu için.iphone 11 den geçecem fazla da büyük olması iyi değil cebe sığmıyor aşırı büyük telefnoalr bence kamerası falan yeter mi?
Hocam iOS çok alışık değilim bu telefona geçeli zaten 8 ay falan oldu öncesinde full android kullanmıştım. S25 de 50 k gözüküyor 5k verip bunu almak daha mantıklı değil mi? Bilindik sitelere baktım en düşük fiyatına bakmadım çünkü elden almak daha mantıklı geliyor. Hepsiburada, n11 veya diğer sitelerde kırık vs gelirse bir sıkıntısı olursa korkuyorum daS25in boyutu iPhone 11 ile aynı zaten ekran olarak, kasası biraz daha ufak çerçeveleri ince olduğu için.
Kamerası güzel bence, ben S23 kullanmıştım S25inki de onun biraz daha iyisi sayılır çok fark yok. S23ün kamerası iPhone 13 den iyi çekiyordu genelde kıyasladığımda. Çok yüksek beklenti yoksa üzeceğini düşünmüyorum.
İşlemci ekran falan zaten iyi, hatta ekran olarak çağ atlayabilirsin 11e göre. Sadece iOSa alışkınsan Androide geçiş zorlayabilir belki.
S25 43K değil mi?Hocam iOS çok alışık değilim bu telefona geçeli zaten 8 ay falan oldu öncesinde full android kullanmıştım. S25 de 50 k gözüküyor 5k verip bunu almak daha mantıklı değil mi? Bilindik sitelere baktım en düşük fiyatına bakmadım çünkü elden almak daha mantıklı geliyor. Hepsiburada, n11 veya diğer sitelerde kırık vs gelirse bir sıkıntısı olursa korkuyorum da
telefonu günlük sosyal medya için kullanıyorsan elbet dolmaz ama, biraz fotoğraf video çeken birisine 512 bile yetmiyor, buluta veya evde PC vardır ona yedekliyorsundur o da bir kullanım şekli ama herkes bir değil. Ayrıca düz s25 bence rakibi değil 12 bin e ekran ve kamera da alıyorsun zaten düz S serisi yıllardır GN3 den şikayetçi direk ultra sensörü ile onu kapatıyorsun. Yoksa 16e 128gb ın da alıcısı var kamerası olmasa yıllarca eksikliğini hissetmeyecek256 gb kim doldurabiliyor ki , ? illa 512 gb olcak diye 12 bin tl ekstra kim verir ?
Amacın ne o önemli kamera çekimi ve ekranı daha iyi cihaza ihtiyacım var diyorsan düşünmeden al, pek kullanmam diyorsan da boşuna gerek yok.Hocam iOS çok alışık değilim bu telefona geçeli zaten 8 ay falan oldu öncesinde full android kullanmıştım. S25 de 50 k gözüküyor 5k verip bunu almak daha mantıklı değil mi? Bilindik sitelere baktım en düşük fiyatına bakmadım çünkü elden almak daha mantıklı geliyor. Hepsiburada, n11 veya diğer sitelerde kırık vs gelirse bir sıkıntısı olursa korkuyorum da