NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,341
Attığım ilandaki iyi midir? Oyunlar yüklü yazıyor. Cdmi online mi bilmiyorum. Oyunların olmasi önemli mi yoksa oyunsuz alip oyunu ayrı mı satin alayimEğer sadece uncharted nathan drake collection oynamak ise ikinci el PS4 fat kasa yada PS4 slim almanı tavsiye ederim.Ve geçtiğimiz nesil Sony birinci parti oyunları oynamak ise fat PS4 ya da revizyon edilmiş hali PS4 slim ikinci el güvenilir yerden almanızı tavsiye ederim.
Attığınız ilandaki link bende açılmıyor .Fakat bence ikinci el dijital oyunlu ya da bluray diskli iki gamepad olarak da almanızı tavsiye ederim. Ya da oyunsuz alıp, oyunu ayrı satın alabilirsiniz. Bu sizin tercihiniz olur.Attığım ilandaki iyi midir? Oyunlar yüklü yazıyor. Cdmi online mi bilmiyorum. Oyunların olmasi önemli mi yoksa oyunsuz alip oyunu ayrı mı satin alayim
öncelikle fat kasa 4 lerden uzak dur paran varsa 25,000 civarı 5 geç yoksa 12,000 civarına 2-3 kollu ps 4 slim al geç fat sakın alma fat dediğim şudur üst kasa parlak olur renk farketmez ister beyaz ister siyah parlayanları geç yani fat kasaları düşünme bile.Arkadaslar PlayStation satin almak istiyorum tek amacım uncharted nathan drake collection (1-2-3) oynayıp satmak. 4, 4slim, 4pro ve 5 serisi var arastirdigimdsn anladığım kadarıyla. Hangisini almak mantıklıdır alırken neye dikkat etmek gerekir? Sarı site de böyle bir ilan var bu alınır mı mesela
birde ilanı böyle değilde chrome şeklinde atsanız direkt link pc deyim göremiyorum birçok kişide göremez zaten.Arkadaslar PlayStation satin almak istiyorum tek amacım uncharted nathan drake collection (1-2-3) oynayıp satmak. 4, 4slim, 4pro ve 5 serisi var arastirdigimdsn anladığım kadarıyla. Hangisini almak mantıklıdır alırken neye dikkat etmek gerekir? Sarı site de böyle bir ilan var bu alınır mı mesela
ve parti numaralarını iste asia için üretilenler vb oluyor hepsini araştır kroniklerini vb ve ilk partiler genellikle alınmaz çok ısınırlar.öncelikle fat kasa 4 lerden uzak dur paran varsa 25,000 civarı 5 geç yoksa 12,000 civarına 2-3 kollu ps 4 slim al geç fat sakın alma fat dediğim şudur üst kasa parlak olur renk farketmez ister beyaz ister siyah parlayanları geç yani fat kasaları düşünme bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde ilanı böyle değilde chrome şeklinde atsanız direkt link pc deyim göremiyorum birçok kişide göremez zaten.
ve ısındıkları için ses çıkartırlaröncelikle fat kasa 4 lerden uzak dur paran varsa 25,000 civarı 5 geç yoksa 12,000 civarına 2-3 kollu ps 4 slim al geç fat sakın alma fat dediğim şudur üst kasa parlak olur renk farketmez ister beyaz ister siyah parlayanları geç yani fat kasaları düşünme bile.
birde ilanı böyle değilde chrome şeklinde atsanız direkt link pc deyim göremiyorum birçok kişide göremez zaten.
ve parti numaralarını iste asia için üretilenler vb oluyor hepsini araştır kroniklerini vb ve ilk partiler genellikle alınmaz çok ısınırlar.