Fazlasıyla Büyük Turknet Rezilliği

Evde memnunum ama iş yerinde berbat şimdi vodafone redboxa geçtim rahatım
Tarifeniz ne hocam
Modem wifi 7 mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30 Bin TL mi ne yaptınız hocam :D ne dediniz de yapmaya tamam dediler ajdjfjajdjfh
Maşallah diyelim 😅

Telekoma 30 bin verip özel proje yaptırıp kendime fiber çektirdiğime hiç pişman değilim 2 ayda beleş kullandım
10.000 megabit internet mi çektirdin bunlar çok astronomik rakamlar 😲

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
30 Bin TL mi ne yaptınız hocam :D ne dediniz de yapmaya tamam dediler ajdjfjajdjfh
En yakın saha dolapları 700 metre uzaklıkta ordan kazıp birde apartmanın içini kazdılar 2 haftada getirdiler bağladılar gittiler

Vdslden kurtulmak için küçük bir bedel

• İnanılmaz
En yakın saha dolapları 700 metre uzaklıkta ordan kazıp birde apartmanın içini kazdılar 2 haftada getirdiler bağladılar gittiler

Vdslden kurtulmak için küçük bir bedel
2 hafta?
Baya iyiymiş normalde 6 ay falan sürüyor

• Beğen
Türknet pişmanlıktır 50 megabit alacağım söylendi ısrarla teyit ettirdim kesin bi şekilde minimum 40 alacaksınız dendi 25 i geçmiyor arıyorum açan yok

• Üzgün
  • Hahaha
bunları görmem iyi oldu üni son senemde arkadaşla eve çıkacaktım Türkneti direkt eliyorum son zamanlarda çok sorun yaşayan var arkadaşımda internet yavaşlığı kopması durumundan muzdarip

• Muhteşem
bunları görmem iyi oldu üni son senemde arkadaşla eve çıkacaktım Türkneti direkt eliyorum son zamanlarda çok sorun yaşayan var arkadaşımda internet yavaşlığı kopması durumundan muzdarip
Öyle çok sık kopuyor en az 15 gün gelmiyor internet

Türksat kaç veriyor bi bak bakalım

Türksat Baba'dır

Türknet Pişmanlıktır.

• Muhteşem
Ben daha hesaplayamiyorum kaç gündür internet kesik olduğunu. 20 haziran tyt akşamı gitti o gün bu gündür yok. Başka altyapı olsa anasını aglaticam da yok. Ama ben onlara yapacağımı bilirim altyapı elbet yapılacak internet düzeldigi zaman bende başka firmaya gececem.

Geri