Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

office için alıcaktım ama herkes yorumlarda çalışmadığını yazmış
Retail degil, ltsc ve vl surum kur.
Mak key ile etkinleştir.
Mak key de piyasada bol bulunur.
Bulamazsan, mesaj at.
Bakarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcının hiç yorumu yok. Ben anakarta gömülsün istiyorum formatta otomatik geri gelsin. Bu şekilde değil galiba
Retail ve oem se yerel hesap ve key girmesende etkinleştirir.

Herkese aynı keyler geliyordu deneyip olanlar burdan key leri paylaşırsa herkes faydalanabilir

Herkese aynı keyler geliyordu deneyip olanlar burdan key leri paylaşırsa herkes faydalanabilir
Evet, dogru.
Keyi girdiğinizde hata kodu sonu 08/20 key etkinleştirilir.
03/60 key bloke olmuş.
Artık etkinleştirilemez.
Aynı oem:6 pc,
Retail home ile 30 civarı etkinleştirdik.

bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.

Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
kardeşim ortada illegal bir durum yok. niye şikayet ediyorsun? Var da biz bilmiyorsak bilgilendir lütfen. ne güzel millet yararlanıyor işte. Ne güzel halk yararlanıyor.

Microsoft'a 10k odedigin için pişman oldun ve kimsenin ucuza almayip senin gibi 10k odemesini istiyorsun sanirim.
Microsoft korsan w7 leri bile orjinal w10 a yukseltti.
Hwid ve mas ta sosyal medya uzerinden muhtemelen onlar sızdırdı.
Bundan sonra para veripte key almak sahsi gorusum deliliktir.

Satın aldım satıcıda retail key de mevcut 5 adet eklenince kod ile birlikte 35 tl'ye iniyor 5 lisans konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.

Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
Elinde illegal key olduğuna dair kanıt bulabilir misin? Hiç araştırdın mı bu nasıl mümkün diye?

Geri