Tt Altyapısı ile Kablonet Kullanan Var Mıdır?

Advocate

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
736
Yaklaşık 10 yıldır Kablonet kullanıcısıyım. Ping değerlerim TTnet ve diğer firmalara göre bir tık yüksek olmasına rağmen KabloTV ve uygun fiyat gibi cazip nedenlerden dolayı kullanmaya devam ediyorum. Önümüzdeki ay başka bir yere taşınıyoruz. Yeni adres için sorgulama yaptığımda FTTH ile 1000 Mbps hız verdikleri gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda da TTnet ile ortak altyapı kullanıyoruz denildi. Kablonet TTnet'e göre yine fiyat olarak daha avantajlı ancak TTnet üzerinden hizmet verecekleri için pinglerin daha yüksek çıkma ihtimali var mıdır? Ayrıca Kablonet'te Gpon ile Docsis arasında ping farkı oluyor muydu? Olmuyor ise TTnet'e geçip ordan devam etmek zorunda kalacağım gibi duruyor.

Yaklaşık 10 yıldır Kablonet kullanıcısıyım. Ping değerlerim TTnet ve diğer firmalara göre bir tık yüksek olmasına rağmen KabloTV ve uygun fiyat gibi cazip nedenlerden dolayı kullanmaya devam ediyorum. Önümüzdeki ay başka bir yere taşınıyoruz. Yeni adres için sorgulama yaptığımda FTTH ile 1000 Mbps hız verdikleri gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda da TTnet ile ortak altyapı kullanıyoruz denildi. Kablonet TTnet'e göre yine fiyat olarak daha avantajlı ancak TTnet üzerinden hizmet verecekleri için pinglerin daha yüksek çıkma ihtimali var mıdır? Ayrıca Kablonet'te Gpon ile Docsis arasında ping farkı oluyor muydu? Olmuyor ise TTnet'e geçip ordan devam etmek zorunda kalacağım gibi duruyor.
Türksat kullanmaya devam et ping falan yüksek olmuşsa bile yine de türksat kullan

Türksat kullanmaya devam et ping falan yüksek olmuşsa bile yine de türksat kullan

Şuradaki 4'ü bir arada paketinden devam etmek istiyorum aslında ama TT ile ortak altyapı kullandıklarını söylediler ancak Kablo TV'yi o altyapıdan nasıl veriyorlar orası belli değil. Bir de bu kampanyalar sadece kendi altyapıları içinse benim için bir şey ifade etmiyor. Mecbur telekoma geçeceğim.

Normalde kablonetin kendi altyapısı var tt ile bir ortaklığı vs yok diye biliyorum kendi fiber ağı var

Normalde kablonetin kendi altyapısı var tt ile bir ortaklığı vs yok diye biliyorum kendi fiber ağı var
Kendi altyapısı var evet şuan oturduğum yerde kendi altyapıları var ama kaç yıl oldu GPON'a geçmediler. Bazı yerlerde de Telekom ile yapmış oldukları anlaşma gereği Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar.

Kendi altyapısı var evet şuan oturduğum yerde kendi altyapıları var ama kaç yıl oldu GPON'a geçmediler. Bazı yerlerde de Telekom ile yapmış oldukları anlaşma gereği Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar.
Vodafone ve Turkcell vardı da TT yeni duyuyorum fiyatları fahiş 1000MBPS 1500 falandı

12 sene kablonet kullandık, Bir 2 senedir TT 1000mbps kullanıyorum. Şu zamana kadar ben en azından TT'de sorun yaşamadım. Kopma, bağlantı, ping gibi problemlerim olmadı. Fiyatlar fuhuş ama Kablonet TT altyapısından verince onun fiyatları da çok benzer oluyor. Bizim apartmanda vermiyor, verse geçecektim, gerçi binaya geldi diye yazı astılar ama gözükmüyor. Kablonet kullanırsan da bir sorun olacağını sanmıyorum yine aynı binada Turkcell ve Vodafone da 500mpbs olarak TT altyapısından internet veriyor. Kullananlar var şikayet duymadım.

TT Turkcell Vodafone kullanmıyorum fakat kablonet-turknet kullandım turknet hala kullanıyorum sorun çözümü kısmında kablonet bana göre en iyisi sorunlar gün içinde çözüme kavuşuyor. TT de sorun çıkarsa uğraşmak zor açıkçası. Her lokasyon için demiyorum gerçi.

Geri