🔥İndirim S25 Edge 512gb 54.999₺!

hocam s25 edge ile plus arasında 2.elde pek bir fark yok acaba hangisini almak daha mantıklı olur bir fikriniz var mı, internetteki şeylere baktığımda birinde 50mp diğerinde 200mp kamera var ama ben aralarında hiçbir fark göremiyorum, plus ta daha fazla zoom ve daha uzun ekran süresi sunuyor, benim için zoom pek önemli değil ama edge nin hissiyatı nasıl yani plus ile aralarında ciddi bir hissiyat farkı var mı daha uzun ekran süresi ve 200mp kamera dan vazgeçemeye değer mi, ince olması takıntım yok ama güzel duruyor ama tutuş hissiyatı olarak nasıl acaba
Ana cihazım s24+, 25+ ile aynı kasaya sahip.
Yeni cihazım ise s25edge. S24+ inanılmaz ağır geliyor s25 edge'i tuttuktan sonra. Resmen tutarken elim yoruluyor.
İncelik ve ağırlık arıyorsan s25edge.
Ama uzun pil ömrü arıyorsan s25+.

telefonu günlük sosyal medya için kullanıyorsan elbet dolmaz ama, biraz fotoğraf video çeken birisine 512 bile yetmiyor, buluta veya evde PC vardır ona yedekliyorsundur o da bir kullanım şekli ama herkes bir değil. Ayrıca düz s25 bence rakibi değil 12 bin e ekran ve kamera da alıyorsun zaten düz S serisi yıllardır GN3 den şikayetçi direk ultra sensörü ile onu kapatıyorsun. Yoksa 16e 128gb ın da alıcısı var kamerası olmasa yıllarca eksikliğini hissetmeyecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amacın ne o önemli kamera çekimi ve ekranı daha iyi cihaza ihtiyacım var diyorsan düşünmeden al, pek kullanmam diyorsan da boşuna gerek yok.
bu fiyat bandında x 300 var illa ram ssd umursuyorsan x 300 alman daha mantıklı edge sadece ince telefon sevdası için yapıldı

telefonu günlük sosyal medya için kullanıyorsan elbet dolmaz ama, biraz fotoğraf video çeken birisine 512 bile yetmiyor, buluta veya evde PC vardır ona yedekliyorsundur o da bir kullanım şekli ama herkes bir değil. Ayrıca düz s25 bence rakibi değil 12 bin e ekran ve kamera da alıyorsun zaten düz S serisi yıllardır GN3 den şikayetçi direk ultra sensörü ile onu kapatıyorsun. Yoksa 16e 128gb ın da alıcısı var kamerası olmasa yıllarca eksikliğini hissetmeyecek

Amacın ne o önemli kamera çekimi ve ekranı daha iyi cihaza ihtiyacım var diyorsan düşünmeden al, pek kullanmam diyorsan da boşuna gerek yok.
Elimde Türkiye'de bile nadir bulunan s24+ 512gb versiyonu var.
512'nin rahatlığına bir kere alışınca 256 kullanamıyor insan.

nasıl x300 var 54 bine atar mısın ?
ben 54 bin mi dedim ? , galiba okuma yazma konusunda sorunlarınız var

1789304170738.webp

16 pro , s25 ultra veya 26 , Xiaomi 17 pro yd olarak kafa karıştırıyo hepsi ama bi yandan diyorum S25 edge alıp kenaramı geçsem kafam rahat olur bilemiyorum :D
Xiaomi 17 pro çok onermeyebilirim hocam biraz baş agritabilir. Bende Xiaomi 17 PM var şuan güncelleme almıyor. Onun yerine Xiaomi 15 ultra yada 17 ultra tavsiye ederim. Onlar rahat güncelleme alıyor. Bu telefonlar sadece çinde olduğu için Çin'den çevirip güncelleme getirmeye çalışıyorlar oda bazen problem olabiliyor.

ben 54 bin mi dedim ? , galiba okuma yazma konusunda sorunlarınız var
aynı fiyat anlamında anlıyorsan senin anlama dışı daha büyük problemin var, 68 bin ile 54 kime göre aynı fiyat bandı 45 lik s25 den 20 25 koya koya 75 80bine x300 pro düşüyor onu alsın aynen :D

biz ne ara bu kadar tahammülsüz bir millet olduk

edit: ayrıca her şeyi yapay zekaya soracaksak alın size chatgpt
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
x300 fiyatı 68 k değildir 60 k dır ve hediyeleri çıkarırsan 2 k düşersin , s 25 edge de 54 k değil , 55 k dır , aradaki fark 5 k dır , hediye çıkardığında 3 k dır , aradaki özellik farkı ise 3 k yada 5 k göz ardı edilebilir

birde benim araştırdığım konu sözlüklerle kanıtlanabilir bir konu yalanlanması mümkün değil

ben chat gpt kullanmadım gemini kullandım , buda bilinsin isterim 😂

vivo x 300 link : https://www.myvivoshop.com/products/vivo-x300

Ekler

• 1789311948314.webp
    1789311948314.webp
    30.4 KB · Hit: 31
x300 fiyatı 68 k değildir 60 k dır ve hediyeleri çıkarırsan 2 k düşersin , s 25 edge de 54 k değil , 55 k dır , aradaki fark 5 k dır , hediye çıkardığında 3 k dır , aradaki özellik farkı ise 3 k yada 5 k göz ardı edilebilir

birde benim araştırdığım konu sözlüklerle kanıtlanabilir bir konu yalanlanması mümkün değil

bu şekilde hediyelerle bedavaya gelen telefon var mı hocam

Hangi cihaz daha iyi diye tartışmanın çok bir önemi yok.
Samsung eko sistemi isteyen Samsung alır vivo seven vivo alır.
İki cihazda üzmez kullanıcıya.
Benim arkadaşlarım mesela bedava versem vivo almazlar.
Vivo da bunu bildiği için zaten bedava bir sürü ürün veriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Bu kadar para istiyorlar ama şarjı gitmiyor bu aletlerin. Ben yıllardır iphone 12 kullanıyorum, aletten tek şikayetim şarjı. Yeni telefon alacak olsam şarjı iyi giden bir şey alırdım.

Iphone 12den önce samsung m51 kullanıyordum şarjı bitmiyordu mükemmel aletti, sürekli kablo powerbank aramak zorunda kalmadan kullanmayı özledim.

Özellikle hafif gezmeyi seven insansanız ve yolda youtube vs birşeyler izliyorsanız gsm arenanın batarya testlerine bakmanızı tavsiye ederim.

17 t pro lansman da verilen pad 8 le 43 k ya geliyordu

Hangi cihaz daha iyi diye tartışmanın çok bir önemi yok.
Samsung eko sistemi isteyen Samsung alır vivo seven vivo alır.
İki cihazda üzmez kullanıcıya.
Benim arkadaşlarım mesela bedava versem vivo almazlar.
Vivo da bunu bildiği için zaten bedava bir sürü ürün veriyor.
şu sorunu ne zaman çözüyoruz cuma günün konusuna mesaj yazınca en üste çıkıyor @Mehmet Yılmaz @DonanımFikir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,340
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri