Yardım Ekran Kartım Durduk Yere Çöküyor

Berkylmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
merhaba 7800xt asus tuf ekran kartım var black desert online oynuyorum sadece durduk yere ekranlarım gidip pc kitleniyor sadece sesler geliyor ddu ile sildim en baştan yükledim bios güncelledim furmark testine soktum her hangi bir şey cıkmadı 5 dakika yaptım amd raporu cıkıyor sorun var dıye ben bunu nasıl çözebilirim saatte 1 gidiyor

Ekran kartı resetledin mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Win + Ctrl + Shift + B

3080 Ventus modeli var aynısını bende cs2 de yaşıyorum anlamsız şekilde ekran kartım çalışıp kitliyor m2 bölümüne yakın olduğu içinde m2 nin sıcaklığı artıyor bu nedenle windowsta takılıp kitleniyor

merhaba 7800xt asus tuf ekran kartım var black desert online oynuyorum sadece durduk yere ekranlarım gidip pc kitleniyor sadece sesler geliyor ddu ile sildim en baştan yükledim bios güncelledim furmark testine soktum her hangi bir şey cıkmadı 5 dakika yaptım amd raporu cıkıyor sorun var dıye ben bunu nasıl çözebilirim saatte 1 gidiyor
Eski amd sürümü yükleyerek çözebilirsin eğer son sürümü kullanıyorsan, bende son sürümlerde çökme problemi olduğunda böyle çözmüştüm. Hala eski sürüm kullanıyorum bir problem yok.

softonicden yüklemiştim ben amd eski sürüm yazarsan çıkar
yok yine gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl çözebilirim ekran kartı bozulmuş olsa furmark testinde belli olmaz mı dereceler cok ıyı gorunuyor ama kitleniyor başka bir oyunda denemedım tek bdo oynuyorum ne yapmam lazım bılemedım

9060xt var bende geçen hafta aynıları bana da oldu. sonrasında beta sürümünde olan son sürücüyü güncelledim ve düzeldi. aslında ekran kartından değilde windowstan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. bir iki gün önce bir güncelleme daha geldi ve sonrasında problem olmadı. Sabretmek en mantıklı çözüm sanırım.

Geri