Cs2 ve 3a Oyun İçin RTX 5050 Vs 4060

DobS

80+
Reaksiyon skoru
66
7800x3d'li bir sistemle cs2 oynamak üzerine bir ekran kartı bakıyorum. Nvidia tercihim olacak. Son zam dalgasından sonra iki kart da fiyat olarak eşit durumda. %90 CS2, %10 AAA oyun oynanacak. CS2 açısından bu 2 kartın hiçbir farkı olmayacak diye düşünüyorum ama %10'luk 3A oyun deneyimi için 4060 almaya gerek var mı? Yoksa DLSS 4 desteği 5050'yi her türlü önde tutuyor mu?

eğer 3A oyunları oynarım diyorsan aslına 4060 alınabilir, ne sıklıkla neyi oynuyorsun o da önemli ve cs2 de dlss4 ü nasıl kullanacaksın ki

eğer 3A oyunları oynarım diyorsan aslına 4060 alınabilir, ne sıklıkla neyi oynuyorsun o da önemli ve cs2 de dlss4 ü nasıl kullanacaksın ki
kullanmayacağım zaten bahsettiğim dlss4'ü destekleyen oyunlar için söylüyorum. Yazdığım gibi cs 2 için bu kartların bi farkı yok, 2060 bile alsam aynı performansı verecek. arada bir girdiğim 3a oyunlar için eski bir kart almak mantıklı mı onu merak ediyorum

kullanmayacağım zaten bahsettiğim dlss4'ü destekleyen oyunlar için söylüyorum. Yazdığım gibi cs 2 için bu kartların bi farkı yok, 2060 bile alsam aynı performansı verecek. arada bir girdiğim 3a oyunlar için eski bir kart almak mantıklı mı onu merak ediyorum
hocam açık açık kendi düşüncemi söyleyeyim ben şahsne 1050Ti kullanıyorum ama değişmeyeceğim, çünkü oynadığım çoğu oyunda 60 fps alıyorum. Eğer sizde oynadığınız oyunda size yetiyorsa boşuna masraf yapmış olursunuz. Ben sadece şuana kadar işlemci ram değiştim birde m2 taktım ekran kartı parasına. hiç te pişman değilim, bu sebeple ''ben 2060 alıcam'' dersen bile alma demem. Sadece Monitörün Hzine göre fps ini ayarlarsın o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,017
Üyeler
203,661
Son üye
koruqi
Geri