110.000 TL’Ye 9070 XT Sistem Toplama (Alınır mı?)

Görünüş olarak bunlardan hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
İsterseniz gpu'nun dikey olarak durması için bir parça önerebilirim
Hocam taichi açık ara daha güzel görünüyor. Ancak fiyat, sessizlik, performans anlamında sapphire'dan yana tercihimi kullanmıştım.

Panda mı diziyorsunuz?
Hocam, beyaz/panda sistem toplamak mı istiyorsunuz?
Esasında beyaz toplamak niyetindeydim ancak sırf beyaz olsun diye çok fazla harcama yapma niyetim de yoktu :) Mecburen pandaya döndük.

Muhtemelen kasam, anakartım vs. beyaz; soğutucu, ekran kartı siyah kalacak.

Hocam taichi açık ara daha güzel görünüyor. Ancak fiyat, sessizlik, performans anlamında sapphire'dan yana tercihimi kullanmıştım.

Esasında beyaz toplamak niyetindeydim ancak sırf beyaz olsun diye çok fazla harcama yapma niyetim de yoktu :) Mecburen pandaya döndük.

Muhtemelen kasam, anakartım vs. beyaz; soğutucu, ekran kartı siyah kalacak.
Yerinizde olsam beyaz ya da panda sistem toplamam. Beyaz donanım bulmak zor ve daha pahalı. Satmak istediğinizde ise tam tersi daha ucuz.

Belki linklerdeki ürünleri değerlendirmek istersiniz. Soğutucu başarılı. Kasanın kaliteli bir güç kaynağı ile birlikte geldiği söyleniyor. Belki değerlendirmek istersiniz.

9070 XT Asrock Taichi

9850x3d

Patriot Viper Xtreme 5 32 GB (2x16) 8200 MHz CL38 DDR5 Ram

NZXT N9 X870E N9-X87XT-B1 Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart

Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply

Asus Proart Bilgisayar Kasası

Ocypus Delta A62 Ex Digital Siyah İşlemci Soğutucu

Yaklaşık Toplam Fiyat:125.000 TL

Fiyat biraz fazla geldiyse tartışabiliriz (örneğin: şu parçayı ikinci el alabiliriz veya şu parçayı daha fiyatı uygun bir seçenekle değiştirebiliriz)

Şu parçayı beğenmedim ben şöyle bişiy istiyorum diye düşünüyorsanız bana söyleyebilirsiniz sizin için daha iyisini bulmaya çalışacağım
adam bütçesine göre toplamış zaten neden gereksiz yükseltiyosun o soğutucu o kadarda iyi soğutmaz o işlemciyi 33k 32 gb rame verilmez 33k ya 48 gb lar var ekran kartı 2. el niye çok saçma bişey olmuş adam herhangi beyaz kasa demiş siyah kasa önermişsin

Belki linklerdeki ürünleri değerlendirmek istersiniz. Soğutucu başarılı. Kasanın kaliteli bir güç kaynağı ile birlikte geldiği söyleniyor. Belki değerlendirmek istersiniz.
Kasa çok güzelmiş çok teşekkür ederim

Geri