SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,560
Hayir. Sifir aldin mi kafan rahat ama ikinci elde vesvese çok olur o yüzden.E uğraşmadan bir şey mi oluyor sende![]()
Hayir. Sifir aldin mi kafan rahat ama ikinci elde vesvese çok olur o yüzden.E uğraşmadan bir şey mi oluyor sende![]()
2.elden alacaksam gider yüzyüze alırım ya da facebook referanslı üye.Onun harici yok paramgüvende vs uğraşılmaz.Hayir. Sifir aldin mi kafan rahat ama ikinci elde vesvese çok olur o yüzden.
Tipi güzel anakartlara baktım en mantıklısı bu anakart olduanakart bombaymış ha acayip beğendim Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu acayip sesli bir psu uzak dur, arkadaşın önerdiği raijinteki al.
Hocam taichi açık ara daha güzel görünüyor. Ancak fiyat, sessizlik, performans anlamında sapphire'dan yana tercihimi kullanmıştım.Görünüş olarak bunlardan hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
![]()
ASRock Radeon RX 9070 XT Taichi OC Review - Excellent Cooling
The ASRock Radeon RX 9070 XT Taichi features the most powerful cooler of all the models that we've tested so far, resulting in a whisper-quiet gaming experience. It also comes with the highest power limit and biggest factory overclock, which makes it the fastest RX 9070 XT.www.techpowerup.com
İsterseniz gpu'nun dikey olarak durması için bir parça önerebilirim![]()
Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Review - Beating NVIDIA
AMD's new RDNA 4 GPUs are launching today. The Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ is a fantastic custom design with powerful cooling and whisper-quiet fans. In terms of FPS, the RX 9070 XT offers competitive performance with similarly priced NVIDIA options in both raster and ray tracing.www.techpowerup.com
Panda mı diziyorsunuz?
Esasında beyaz toplamak niyetindeydim ancak sırf beyaz olsun diye çok fazla harcama yapma niyetim de yoktuHocam, beyaz/panda sistem toplamak mı istiyorsunuz?
Yerinizde olsam beyaz ya da panda sistem toplamam. Beyaz donanım bulmak zor ve daha pahalı. Satmak istediğinizde ise tam tersi daha ucuz.Hocam taichi açık ara daha güzel görünüyor. Ancak fiyat, sessizlik, performans anlamında sapphire'dan yana tercihimi kullanmıştım.
Esasında beyaz toplamak niyetindeydim ancak sırf beyaz olsun diye çok fazla harcama yapma niyetim de yoktuMecburen pandaya döndük.
Muhtemelen kasam, anakartım vs. beyaz; soğutucu, ekran kartı siyah kalacak.
Sadece kasa beyaz olsa bile yeterli esasındaYerinizde olsam beyaz ya da panda sistem toplamam. Beyaz donanım bulmak zor ve daha pahalı. Satmak istediğinizde ise tam tersi daha ucuz.
adam bütçesine göre toplamış zaten neden gereksiz yükseltiyosun o soğutucu o kadarda iyi soğutmaz o işlemciyi 33k 32 gb rame verilmez 33k ya 48 gb lar var ekran kartı 2. el niye çok saçma bişey olmuş adam herhangi beyaz kasa demiş siyah kasa önermişsin9070 XT Asrock Taichi
9850x3d
Patriot Viper Xtreme 5 32 GB (2x16) 8200 MHz CL38 DDR5 Ram![]()
Patriot Viper Xtreme 5 32 GB (2x16) 8200 MHz CL38 PVX532G82C38K DDR5 RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Xtreme 5 32 GB (2x16) 8200 MHz CL38 PVX532G82C38K DDR5 RAM fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Xtreme 5 32 GB (2x16) 8200 MHz CL38 PVX532G82C38K DDR5 RAM özelliklerini incele, 5.798,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT N9 X870E N9-X87XT-B1 Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Proart Bilgisayar Kasası
Ocypus Delta A62 Ex Digital Siyah İşlemci Soğutucu
Yaklaşık Toplam Fiyat:125.000 TL
Fiyat biraz fazla geldiyse tartışabiliriz (örneğin: şu parçayı ikinci el alabiliriz veya şu parçayı daha fiyatı uygun bir seçenekle değiştirebiliriz)
Şu parçayı beğenmedim ben şöyle bişiy istiyorum diye düşünüyorsanız bana söyleyebilirsiniz sizin için daha iyisini bulmaya çalışacağım
Kasa çok güzelmiş çok teşekkür ederimBelki linklerdeki ürünleri değerlendirmek istersiniz. Soğutucu başarılı. Kasanın kaliteli bir güç kaynağı ile birlikte geldiği söyleniyor. Belki değerlendirmek istersiniz.
![]()
Ocypus Sigma L36 PRO Beyaz 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Sigma L36 PRO Beyaz 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Iota C70 Curve ARGB Digital White Tempered Glass Iota P1000 WH 1000W 80+ Gold ATX 3.1 USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ocypus Iota C70 Curve ARGB Digital White Tempered Glass Iota P1000 WH 1000W 80+ Gold ATX 3.1 USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr