🔥İndirim Fazeon X27f120qp 4.999tl

yolyordam35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,418

Ekler

• 46623.webp
    46623.webp
    369.2 KB · Hit: 183
Son düzenleme:
Bu monitör felfelaket arkadaşlar. Kesinlikle almayın valla 3.5K falan olursa anca. Bunda ki ışık sızmasını hiç bir monitörde göremezsiniz

Bu monitör felfelaket arkadaşlar. Kesinlikle almayın valla 3.5K falan olursa anca. Bunda ki ışık sızmasını hiç bir monitörde göremezsiniz
uyarı için teşekkürler hocam. yorumlara bakıldığında alanlar genel anlamda memnundu halbuki 🤔

Fiyatına göre ne bekliyorsanız o. Güzel renkler, tepkisel ve 2k keskinliği. Fakat harbiden dehşet ışık sızması var. Gece siyahlar mavi oluyor. Gerçek siyahna yakın bir şey görmek imkansız. İyi bir ips alırsanız bu kadar olmaz. Ayrıca siyah-geçişlerinde animasyon girerse ghosting oluyor biraz. Monitör arayüzü rezil. 5000 tl lik monitör gerçekten.

fazeonun 240hz monitörünü sene başı 4.7k ya almıştım, ışık sızması falan filan var evet ama dehşet kötü de değil açıkçası tabi bana gelen monitörden mi bilmiyorum.

Fason panel çünkü , çindeki monitör üreticilerine yaptırıyor fazeon panel kalitesi acayip kötü.

vay anasını 4800₺ düşmüş ben bunun pivot olmayanını ama 144hz olanını bu fiyata almıştım

ikinci monitör olarak kullanıyorum renkleri bence güzel ama ana monitör olarak kullanıcaklara önermem menüsü falan rezalet 2005 yılından kalma. Işık sızmasından şikayetçi olunmuş ama ben de aşırı bi ışık sızması yok. 23 temmuzda 5100 tl'ye almıştım

ikinci monitör olarak kullanıyorum renkleri bence güzel ama ana monitör olarak kullanıcaklara önermem menüsü falan rezalet 2005 yılından kalma. Işık sızmasından şikayetçi olunmuş ama ben de aşırı bi ışık sızması yok. 23 temmuzda 5100 tl'ye almıştım
Selamlar hocam, bu monitörü ikinci monitör olarak önerir misiniz? Birinci monitörüm 4K 240 Hz QD-OLED. Bilgisayardan TV açmak için falan kullanacağım. Çok da para vermek istemiyorum ikinci monitör olarak kullanacağım için. Dediğim gibi TV açacağım PC’den kullanım amacım o olacak. Önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,081
Üyeler
203,318
Son üye
yusufpersiev
Geri