Poco X8 Pro Fiyat Meselesi

Aergis

80+
Reaksiyon skoru
6
Selam dostlar tam bugün Poco x8 pro için biriktirdiğim 30 bin TL ile cihazı alacaktım fakat bir baktım ki cihaz 33 k seviyelerine çıkmış(512/12) modeli sizce fiyatı düşer mi beklemeli miyim veya başka öneriniz var mı şarjı çok gitsin kameraya ihtiyacım yok bir de günde 1-2 saat pes oynuyorum.Geri kalan full doomscrolling

Selam dostlar tam bugün Poco x8 pro için biriktirdiğim 30 bin TL ile cihazı alacaktım fakat bir baktım ki cihaz 33 k seviyelerine çıkmış(512/12) modeli sizce fiyatı düşer mi beklemeli miyim veya başka öneriniz var mı şarjı çok gitsin kameraya ihtiyacım yok bir de günde 1-2 saat pes oynuyorum.Geri kalan full doomscrolling
note 17 çıktığında 50 yazacaklar görün derim

Fiyatları mi Store arttırıyor. Yakın zamanda 30 bine Ironman modeli satılıyordu. Şimdi 34 bine ithalatçı garantili satılıyor. Yurtiçi almayın. Veya redmi note 17 pro Max i bekleyin.

Fiyatları mi Store arttırıyor. Yakın zamanda 30 bine Ironman modeli satılıyordu. Şimdi 34 bine ithalatçı garantili satılıyor. Yurtiçi almayın. Veya redmi note 17 pro Max i bekleyin.
Arkadaşımda nothing 3a varmış sanırsam bana da onu önerdi o nasıl tasarımı falan baya beğendim sizce değer mi fiyatına 22 bin TL şuan

Inşallah öyle bir şey olmaz 30 u zar zor topladim
hardware plus son cuma raporu ve samet jankoviç te xiaomi yetkilileriyle konuştuklarında 40 ile 50 arası çıkacağı demiş , x 8 pro bu fiyattayken kim alır note 17 i bu yüzden x 8 i zamlarlar

Simdi bu
-Gt 30
-Phone 3a
-X7 Pro
-M8 Pro mu alayım dostlar

Arkadaşımda nothing 3a varmış sanırsam bana da onu önerdi o nasıl tasarımı falan baya beğendim sizce değer mi fiyatına 22 bin TL şuan
Bende aldım. 20 bin TL'ye peşin fiyatına taksitle. Forumda paylaşıldı bayağı kişi aldı sanırım. Ben hediye almıştım. Sordum nasıl diye öve öve bitiremedi. 128 GB yeterli ise alabilirsiniz

beklemeyin fiyatı 45bin tl filan olacak hiç ama hiç değmez. geçöen hafta yurtdışında mağazada inceledim. hayatınızda bu kadar adi be kalitesiz bir kasa görmediğinizi söyleyebilirim. kasa kalitesi 5000tl hiking seviyesinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fazlasıile değer. hala FP cihaz.

25 e 8 256 28 e 12 512 satıldı sonra yeni modelin dandik malzeme ve yüksek fiyattan geleceği duyulunca hemen zammı yapıştırdılar.

Geri