Razer Kishi V3 Pro Xl - 9.399 TL

arıza nedeni neymiş biliyor musun? belki çözülebilir birşeydir hemen öyle boş yere çöpe gitmesin
Çöpe gitmiyor aslında, ben arıza sonrası iadeye yolladım; ilk 6 ayda bir üründe arıza yaşanırsa ürün özürlü kabul edilir ve iade hakkı doğar direkt. Ben iade paramı aldım. Ama tekrar almaya elim gitmedi.

Arıza genelde hep aynı şey; batarya şarj almayı kesiyor.

Çöpe gitmiyor aslında, ben arıza sonrası iadeye yolladım; ilk 6 ayda bir üründe arıza yaşanırsa ürün özürlü kabul edilir ve iade hakkı doğar direkt. Ben iade paramı aldım. Ama tekrar almaya elim gitmedi.

Arıza genelde hep aynı şey; batarya şarj almayı kesiyor.
durumla ilgili bir gelişme var mı?

Titreşim motoru yok pek keyif vermedi maalesef o gamepad bana hocam
25-26cm'e kadar destek veren başka gamepad var mı bildiğiniz hocam? Onlara bakayım. Titreşim motoru önemli bence de.

25-26cm'e kadar destek veren başka gamepad var mı bildiğiniz hocam? Onlara bakayım. Titreşim motoru önemli bence de.
Bu da var isterseniz titreşimi nasıldır bilmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha ucuzu varmış

Valla pek bilgim yok ya hocam el gamepadları hakkında ama Razer'ları tavsiye etmem, Hall Effect yok onlarda. Easymax vardı M05, Shein'de ondan vardı. Tam 30 euro sınırını geçip geçmediği belli değildi, onu alacaktım 700 liraya, risk alamadım maalesef. O olsaydı ucuz yollu onu tavsiye ederdim tetik titreşiminden dolayı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla pek bilgim yok ya hocam el gamepadları hakkında ama Razer'ları tavsiye etmem, Hall Effect yok onlarda. Easymax vardı M05, Shein'de ondan vardı. Tam 30 euro sınırını geçip geçmediği belli değildi, onu alacaktım 700 liraya, risk alamadım maalesef. O olsaydı ucuz yollu onu tavsiye ederdim tetik titreşiminden dolayı.
Gamesir g8 pluslar vesaire iyi diye biliyorum bütçe çıkarsa onlarda olabilir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,124
Üyeler
204,623
Son üye
krizanındasakinleşenadam
Geri