arıza nedeni neymiş biliyor musun? belki çözülebilir birşeydir hemen öyle boş yere çöpe gitmesinD8 Pro da alabilirsiniz. Gecikmesi ve tuşları iyi. Ama dediğim gibi, çoğu kişide 3. ayda arıza yapıyor.
arıza nedeni neymiş biliyor musun? belki çözülebilir birşeydir hemen öyle boş yere çöpe gitmesinD8 Pro da alabilirsiniz. Gecikmesi ve tuşları iyi. Ama dediğim gibi, çoğu kişide 3. ayda arıza yapıyor.
Çöpe gitmiyor aslında, ben arıza sonrası iadeye yolladım; ilk 6 ayda bir üründe arıza yaşanırsa ürün özürlü kabul edilir ve iade hakkı doğar direkt. Ben iade paramı aldım. Ama tekrar almaya elim gitmedi.arıza nedeni neymiş biliyor musun? belki çözülebilir birşeydir hemen öyle boş yere çöpe gitmesin
durumla ilgili bir gelişme var mı?Çöpe gitmiyor aslında, ben arıza sonrası iadeye yolladım; ilk 6 ayda bir üründe arıza yaşanırsa ürün özürlü kabul edilir ve iade hakkı doğar direkt. Ben iade paramı aldım. Ama tekrar almaya elim gitmedi.
Arıza genelde hep aynı şey; batarya şarj almayı kesiyor.
İyi yapmışsınız hocamTabletimi sattım, xiaomi pad mini alıp, gamesir x5 lite takacağım
Titreşim motoru yok pek keyif vermedi maalesef o gamepad bana hocamTabletimi sattım, xiaomi pad mini alıp, gamesir x5 lite takacağım
Bu da var isterseniz titreşimi nasıldır bilmem25-26cm'e kadar destek veren başka gamepad var mı bildiğiniz hocam? Onlara bakayım. Titreşim motoru önemli bence de.
25-26cm'e kadar destek veren başka gamepad var mı bildiğiniz hocam? Onlara bakayım. Titreşim motoru önemli bence de.
Valla pek bilgim yok ya hocam el gamepadları hakkında ama Razer'ları tavsiye etmem, Hall Effect yok onlarda. Easymax vardı M05, Shein'de ondan vardı. Tam 30 euro sınırını geçip geçmediği belli değildi, onu alacaktım 700 liraya, risk alamadım maalesef. O olsaydı ucuz yollu onu tavsiye ederdim tetik titreşiminden dolayı.25-26cm'e kadar destek veren başka gamepad var mı bildiğiniz hocam? Onlara bakayım. Titreşim motoru önemli bence de.
Gamesir g8 pluslar vesaire iyi diye biliyorum bütçe çıkarsa onlarda olabilir hocamValla pek bilgim yok ya hocam el gamepadları hakkında ama Razer'ları tavsiye etmem, Hall Effect yok onlarda. Easymax vardı M05, Shein'de ondan vardı. Tam 30 euro sınırını geçip geçmediği belli değildi, onu alacaktım 700 liraya, risk alamadım maalesef. O olsaydı ucuz yollu onu tavsiye ederdim tetik titreşiminden dolayı.