Artic Liquid 3 Pro Alınır mı?

kadir1255

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
8000
Arkadaşlar r7 9800x3d işlemcim için düşünüyorum sizce alınır mı? bu fiyata f/p ürün varmıdır
IMG_1694.webp

alınabilecek s tier sıvı soğutmalardan ama geçen ay 5.4k lardaydı

alınabilecek s tier sıvı soğutmalardan ama geçen ay 5.4k lardaydı
beyaz var 5800 e amazonda problem yaşamazsam sipariş vereceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kullanan biri olarak öneririm ama kasana uyuyormu kontrol et ben bu yuzden kasa degistirdim 😄

Bu soğutucuyu kafana göre alamıyorsun maalesef radyatörü çok kalın , kasan nedir ? ve evet alınır.

kasam bu bi bakarmısınız uyarmı

Hocam kullanan biri olarak öneririm ama kasana uyuyormu kontrol et ben bu yuzden kasa degistirdim 😄
+

kasam bu bi bakarmısınız uyarmı

+
Tam emin degilim ama buyuk ihtimal sigmaz hocam

Kardeşim kasanın kaç mm radyatör desteği olduğunu bulamadım. Normalde radyatörler 30mm ve fanlar da 25mm olur. Bu yüzden sıvı soğutma paketleri için çoğu kasa direk 55mm kalınlığı destekler. Senin baktığın modelin radyatörü 38mm, fanları 27mm. Bu farktan dolayı kurulum yapamayabilirsin. İmkanın varsa bloğun sabitlendiği noktadan anakartın vrm soğutma bloklarına kadar olan mesafeyi ölç. Yeterli mesafen olmazsa hiç uğraşma.

Tam emin degilim ama buyuk ihtimal sigmaz hocam
yapma
Kardeşim kasanın kaç mm radyatör desteği olduğunu bulamadım. Normalde radyatörler 30mm ve fanlar da 25mm olur. Bu yüzden sıvı soğutma paketleri için çoğu kasa direk 55mm kalınlığı destekler. Senin baktığın modelin radyatörü 38mm, fanları 27mm. Bu farktan dolayı kurulum yapamayabilirsin. İmkanın varsa bloğun sabitlendiği noktadan anakartın vrm soğutma bloklarına kadar olan mesafeyi ölç. Yeterli mesafen olmazsa hiç uğraşma.
ön panele yerleştirsem problem olurmu

öneriniz varmıdır 63 mm felan ölçtüm

Ben pek ön panele yerleştirilmesini önermiyorum. Kasa içi hava sirkülasyonunu bozuyor. Ekran kartının altına intake görevi görecek fan takabilirsen çok sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,473
Üyeler
203,153
Son üye
batuhnby
Geri