beyaz var 5800 e amazonda problem yaşamazsam sipariş vereceğimalınabilecek s tier sıvı soğutmalardan ama geçen ay 5.4k lardaydı
Bu soğutucuyu kafana göre alamıyorsun maalesef radyatörü çok kalın , kasan nedir ? ve evet alınır.Arkadaşlar r7 9800x3d işlemcim için düşünüyorum sizce alınır mı? bu fiyata f/p ürün varmıdır
Alıntıyı görüntüle
Bu soğutucuyu kafana göre alamıyorsun maalesef radyatörü çok kalın , kasan nedir ? ve evet alınır.
www.n11.com
+Hocam kullanan biri olarak öneririm ama kasana uyuyormu kontrol et ben bu yuzden kasa degistirdim![]()
Tam emin degilim ama buyuk ihtimal sigmaz hocamZoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
kasam bu bi bakarmısınız uyarmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+
yapma beeTam emin degilim ama buyuk ihtimal sigmaz hocam
yapmaTam emin degilim ama buyuk ihtimal sigmaz hocam
ön panele yerleştirsem problem olurmuKardeşim kasanın kaç mm radyatör desteği olduğunu bulamadım. Normalde radyatörler 30mm ve fanlar da 25mm olur. Bu yüzden sıvı soğutma paketleri için çoğu kasa direk 55mm kalınlığı destekler. Senin baktığın modelin radyatörü 38mm, fanları 27mm. Bu farktan dolayı kurulum yapamayabilirsin. İmkanın varsa bloğun sabitlendiği noktadan anakartın vrm soğutma bloklarına kadar olan mesafeyi ölç. Yeterli mesafen olmazsa hiç uğraşma.