Bu asiahorse olanların daisy chain olmayanı var mı göremedim, attığım 2 model de birbirine kenetlenen modeller sanırım. Hangisi daha güzel gözükür ona karar verememiştim bir de işlemci soğutucu alacağım çünkü. 360lık sıvı veya 140lık hava artık duruma göre bakacağız. Teşekkür ederim fikir için2 hafta önce kasayı siyah mini v2 ile değiştirdim, fanların yanındaki ayna görünümü çok daha güzel bir hava katıyor kasaya o yüzden amici 5gt diyorum.
sistemi toplarken dawn pro stoğu olmadığı için cosmiq aldım ben, bütçen el verirse kablo kalabalığından da kurtulmak için daisy chain'li versiyonları tercih et.
fikir oluştursun diye geçenlerde başka arkadaşa gönderdiğim videoyu atıyorum, umbra hubla birlikte kurdum oturur izlersin sabaha kadar öyle bir kombo oluyor.
Ultradan bahsetmiyorum düz versiyonundan bahsediyorumBütçen nedir ?
![]()
AsiaHorse Nyota Ultra 120mm Kasa Fanı
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...wraithesports.com
Bundan mı bahsediyorsun
yoksa bundan mı :
![]()
AsiaHorse Nyota 120mm Kasa Fanı
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...wraithesports.com
3k çok ya 6 fana 6k vermek istemiyorum açıkçası, diğer dediğim seçeneklerin 6 tanesi 3800e geliyor indirim koduyla 3600e falan denk gelecekAynı kasanın siyah'ını kullanıyorum 120 nyota ultra düşünüyordum bende,
Bunun da beyaz reverse olanı kalmamış![]()
AsiaHorse Nyota Pro 120mm Kasa Fanı
Bende aynısını kullanıyorum kesinlikle öneririm hocam çok memnunum
Koy odanın baş köşesine seyret gibi olmuş hocam valla maşallah nazar değmesinAlıntıyı görüntüle
Nyota'nın 6 adet reverse ve 1 adet düz egzoz fanını kullanıyorum. Sade, şık ve verimli çalışıyor hocam. Memnunum.
Aynı kasaya nyota fan kullanıyorum böyle duruyor.Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Beyaz kasa kullanıyorum, işlemci soğutucu konusunda daha karar veremedim ama, bu kasa fanlarından hangisi sizce daha çok yakışır?
yanlış hatırlamıyorsam senin beğendiğin 2 modelde de daisy chain yok. nyota pro, nyota ultra, cosmiq ve dawn pro'da d/c var.Bu asiahorse olanların daisy chain olmayanı var mı göremedim, attığım 2 model de birbirine kenetlenen modeller sanırım. Hangisi daha güzel gözükür ona karar verememiştim bir de işlemci soğutucu alacağım çünkü. 360lık sıvı veya 140lık hava artık duruma göre bakacağız. Teşekkür ederim fikir için
nyota pro ile ultra arasındayım hala karar veremiyorumyanlış hatırlamıyorsam senin beğendiğin 2 modelde de daisy chain yok. nyota pro, nyota ultra, cosmiq ve dawn pro'da d/c var.
ayrıca nyota pro ve matrix pro'larda sağ ve sol taraftaki ledleri umbra hub ile bağımsız kontrol edebiliyorsunuz. hepsine stok gelmiş ula daha geçenlerde yoktu...
buda güzelde Pro nun çift led olması CFM değeri daha yüksek olması ve sade olması cezbediyor yetme konusunda hocam benim şuanki fanlarım![]()
AsiaHorse Nyota Ultra 120mm Kasa Fanı
Bende bu var hocam çok memnunum kasanın cilvesi yetiyor bana
sarı sitede birisi yurt dışından umbra getirtiyordu, ben sıfır kutulu ondan aldım.nyota pro ile ultra arasındayım hala karar veremiyorumultradada çift led olsaydı keske , umbra hub stok gelmedi hala