Asiahorse Amıcı-5gt Vs Nyota Fan

MXTB53

80+
Reaksiyon skoru
42
Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Beyaz kasa kullanıyorum, işlemci soğutucu konusunda daha karar veremedim ama, bu kasa fanlarından hangisi sizce daha çok yakışır?

2 hafta önce kasayı siyah mini v2 ile değiştirdim, fanların yanındaki ayna görünümü çok daha güzel bir hava katıyor kasaya o yüzden amici 5gt diyorum.
sistemi toplarken dawn pro stoğu olmadığı için cosmiq aldım ben, bütçen el verirse kablo kalabalığından da kurtulmak için daisy chain'li versiyonları tercih et.

fikir oluştursun diye geçenlerde başka arkadaşa gönderdiğim videoyu atıyorum, umbra hubla birlikte kurdum oturur izlersin sabaha kadar öyle bir kombo oluyor.

2 hafta önce kasayı siyah mini v2 ile değiştirdim, fanların yanındaki ayna görünümü çok daha güzel bir hava katıyor kasaya o yüzden amici 5gt diyorum.
sistemi toplarken dawn pro stoğu olmadığı için cosmiq aldım ben, bütçen el verirse kablo kalabalığından da kurtulmak için daisy chain'li versiyonları tercih et.

fikir oluştursun diye geçenlerde başka arkadaşa gönderdiğim videoyu atıyorum, umbra hubla birlikte kurdum oturur izlersin sabaha kadar öyle bir kombo oluyor.
Bu asiahorse olanların daisy chain olmayanı var mı göremedim, attığım 2 model de birbirine kenetlenen modeller sanırım. Hangisi daha güzel gözükür ona karar verememiştim bir de işlemci soğutucu alacağım çünkü. 360lık sıvı veya 140lık hava artık duruma göre bakacağız. Teşekkür ederim fikir için

Aynı kasanın siyah'ını kullanıyorum 120 nyota ultra düşünüyordum bende,

Bütçen nedir ?

Bundan mı bahsediyorsun

yoksa bundan mı :

Ultradan bahsetmiyorum düz versiyonundan bahsediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı kasanın siyah'ını kullanıyorum 120 nyota ultra düşünüyordum bende,
3k çok ya 6 fana 6k vermek istemiyorum açıkçası, diğer dediğim seçeneklerin 6 tanesi 3800e geliyor indirim koduyla 3600e falan denk gelecek

Bende aynısını kullanıyorum kesinlikle öneririm hocam çok memnunum
Bunun da beyaz reverse olanı kalmamış

20260501_162949.webp

Nyota'nın 6 adet reverse ve 1 adet düz egzoz fanını kullanıyorum. Sade, şık ve verimli çalışıyor hocam. Memnunum.

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Beyaz kasa kullanıyorum, işlemci soğutucu konusunda daha karar veremedim ama, bu kasa fanlarından hangisi sizce daha çok yakışır?
Aynı kasaya nyota fan kullanıyorum böyle duruyor.

Ekler

• 1000073360.webp
    1000073360.webp
    930.2 KB · Hit: 24
Bu asiahorse olanların daisy chain olmayanı var mı göremedim, attığım 2 model de birbirine kenetlenen modeller sanırım. Hangisi daha güzel gözükür ona karar verememiştim bir de işlemci soğutucu alacağım çünkü. 360lık sıvı veya 140lık hava artık duruma göre bakacağız. Teşekkür ederim fikir için
yanlış hatırlamıyorsam senin beğendiğin 2 modelde de daisy chain yok. nyota pro, nyota ultra, cosmiq ve dawn pro'da d/c var.

ayrıca nyota pro ve matrix pro'larda sağ ve sol taraftaki ledleri umbra hub ile bağımsız kontrol edebiliyorsunuz. hepsine stok gelmiş ula daha geçenlerde yoktu...

yanlış hatırlamıyorsam senin beğendiğin 2 modelde de daisy chain yok. nyota pro, nyota ultra, cosmiq ve dawn pro'da d/c var.

ayrıca nyota pro ve matrix pro'larda sağ ve sol taraftaki ledleri umbra hub ile bağımsız kontrol edebiliyorsunuz. hepsine stok gelmiş ula daha geçenlerde yoktu...
nyota pro ile ultra arasındayım hala karar veremiyorum :D ultradada çift led olsaydı keske , umbra hub stok gelmedi hala

Bende bu var hocam çok memnunum kasanın cilvesi yetiyor bana
buda güzelde Pro nun çift led olması CFM değeri daha yüksek olması ve sade olması cezbediyor yetme konusunda hocam benim şuanki fanlarım
Thermalright TL-M12QRW gayet iyilerde Asiahorse aurora v2 x2 aldım , Nyota ve Umbra alıp set yaparım diye düşündüm

nyota pro ile ultra arasındayım hala karar veremiyorum :D ultradada çift led olsaydı keske , umbra hub stok gelmedi hala
sarı sitede birisi yurt dışından umbra getirtiyordu, ben sıfır kutulu ondan aldım.
dawn pro neden bakmıyorsun?? hem cfm değeri çok iyi hem ortası hem de kenarları aynalı ayrıca dc de var. stoğu olsaydı %100000 dawn pro alırdım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,566
Üyeler
203,898
Son üye
beckhamlv
Geri