Montaj Yardım! Arctic 360 Liquid Freezer İii Pro

Benim taktığım Sys_Fan6, görseldeki gibi system6 yazan kısım sanırım değil mi? Onu seçip sonra sol taraftan pwm seçeceğim ve konu kapanacak değil mi? Kablolarla oynamıyorum? Birde şu mavi çizgelerle oynamam gerekiyor mu? Yani attığın görseli tam anlamıyla yapmalı mıyım?
PWM ayarını arctic önerilen değerlere göre yapabilirsin. https://support.arctic.de/pwm-settings
MSI için de seçenek var görsel olarak görüntü istiyorsan.
1789393036260.webp

PWM ayarını arctic önerilen değerlere göre yapabilirsin. https://support.arctic.de/pwm-settings
MSI için de seçenek var görsel olarak görüntü istiyorsan.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. Bir şey daha fark ettim, vermiş olduğun linkte az aşağıda 0db, silent, standart ve performance kısımlarının yer aldığı ısı çizelgesi var. Oradan birini seçip kendim uygulayacağım. Hangisi daha iyi bir seçenek olur sence?

Teşekkürler. Bir şey daha fark ettim, vermiş olduğun linkte az aşağıda 0db, silent, standart ve performance kısımlarının yer aldığı ısı çizelgesi var. Oradan birini seçip kendim uygulayacağım. Hangisi daha iyi bir seçenek olur sence?
Kullanım tercihine göre şekillendirebilirsin.
Orada her seçtiğin grafiği okuyabilirsin.

0db fanları belli sıcaklıklar altında kapatır. Tozlanmayı ve sesi minimize edersin.
Silent daha sessiz bir aralık sunar. Belli derecelerde yine bir tık daha az devirle çalışır.
Standart varsayılan profil diyebiliriz.
Performans ise daha erken/düşük sıcaklıklarda daha erken RPM arttırmasıdır.

Radyatör fanlarında tamamen kendi isteğin ve özel curve yapabilirsin. Seçeneklerden biri veya bir kaçı oyun masaüstü geçişinde ani sessizlik ve ani ses artışı yapabilir. Smart fan mode açık ve cpu fan PWMde olacak şekilde

40 derecede %35
50 derecede %40
60 derecede %55
75 derecede %65 veya 75 yapabilirsin mesela

-Masaüstü boşta %5 oynar şekilde sadece
-60 derecede tatlı agresifleşmeye başlar
-75 lerde ise throttling veya aşırı ısınmayı önlemek için agresif son noktaya gider

diye düşündüm

0db fanları belli sıcaklıklar altında kapatır. Tozlanmayı ve sesi minimize edersin.
Silent daha sessiz bir aralık sunar. Belli derecelerde yine bir tık daha az devirle çalışır.
0db çok cazip geliyor. Ama ben deneme yanılma yöntemiyle hareket etmeyi daha doğru buluyorum. Çünkü i7 14700KF kullanıyorum ve anlık sıcaklık artışları olabiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Radyatör fanlarında tamamen kendi isteğin ve özel curve yapabilirsin. Seçeneklerden biri veya bir kaçı oyun masaüstü geçişinde ani sessizlik ve ani ses artışı yapabilir. Smart fan mode açık ve cpu fan PWMde olacak şekilde

40 derecede %35
50 derecede %40
60 derecede %55
75 derecede %65 veya 75 yapabilirsin mesela

-Masaüstü boşta %5 oynar şekilde sadece
-60 derecede tatlı agresifleşmeye başlar
-75 lerde ise throttling veya aşırı ısınmayı önlemek için agresif son noktaya gider

diye düşündüm
Teşekkür ederim. Yazdıklarını deneyeceğim. (y)

0db ayarına göre yaptım. Kasa fan sesi şuan ses bu şekilde. Telefonumu direkt kasanın üstüne koyup o şekilde kayıt aldım.

Geri