❌İndirim Bitti! 64.999 TL -- Honor Magic 8 Pro 12/512gb Akıllı Telefon Siyah

Ekim 2025'te duyuruldu, Şubat'ta 80 bin TL'den Türkiye pazarına girdi. Fiyatı güzel seviyede. Önümüzdeki ay yeni model duyurulur.

Ekim 2025'te duyuruldu, Şubat'ta 80 bin TL'den Türkiye pazarına girdi. Fiyatı güzel seviyede. Önümüzdeki ay yeni model duyurulur.
Geçen aylarda 62-63 bandına düşmüştü. Bende de Magic 7 Pro var. 9 gelecek olmasa almayı düşünürdüm ama şu an vereceğim fiyat max 55-60 arası olur Magic 8 Pro'ya.

Iphone 17 kullanıyorum android de kullanacağım tek model olurdu şuan daha önce magic 7 pro kullanıyordum

Yeni cihazların hepsi fahiş fiyatlardan geliyor, bir model eski cihazları değerlendirmek gayet mantıklı.

Arkadaşlar son olanı aldım. Sizce nasıl Telefon çok inceleyemedim de. Buraya yeni üye oldum. Bazı arkadaşları donanım haberden aynı nickle hatırlıyorum. Sizce hata mı ettim. Güncel diğer telefonlar ile karşılaştırıldığında nasıl bu telefon?

@XanthiN @damn2u

Honor almam. Honor 90 kullanıyorum. Bataryası 1 yıldan sonra dayanmaz oldu. Fotoğraf çekerken kasıyor telefon. Video çektiğimde de çekilen video takılıyor. Bunları düzeltmediği sürece bir daha asla honor almam.

Honor almam. Honor 90 kullanıyorum. Bataryası 1 yıldan sonra dayanmaz oldu. Fotoğraf çekerken kasıyor telefon. Video çektiğimde de çekilen video takılıyor. Bunları düzeltmediği sürece bir daha asla honor almam.
Hocam ne zaman aldınız cihazı? Honor 90 2023 yılı cihazı gözüküyorda.

Geri