Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

20 lira farka kocaman tavuk bence çok iyi. Sadece 1 defa bir yeri pişmemiş gibiydi çıkardım devamını yedim daha ölmedim Elhamdülillah
ben öyle şeylerde iade istiyom hep. 120 lira falan alt limitsiz kupon ve eksik/kalitesiz gelen şeyin iadesini alıyom. kuponla damacana söylüyom sabah saka damacana 75 liraya söylemiş oldum mesela. sos eksik ya da farklı gelirse hemen iade isteyin bazen 10 lira falan iade ediyolar ama bazen kupon da tanımlıyo olalala

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hepsiburadanın verdiği kod sayfasındaki Yemeksepeti Pro'ya Katıl a tıklayınca playstore a atıyor. bu kodu nerden aktifleştircez

ben öyle şeylerde iade istiyom hep. 120 lira falan alt limitsiz kupon ve eksik/kalitesiz gelen şeyin iadesini alıyom. kuponla damacana söylüyom sabah saka damacana 75 liraya söylemiş oldum mesela. sos eksik ya da farklı gelirse hemen iade isteyin bazen 10 lira falan iade ediyolar ama bazen kupon da tanımlıyo olalala
Ben de normalde en ufak şeyde iade istiyom. 5 liralık baharat gelmese bile. Ama galiba o siparişimde bir şey fazla geldiği için iade istememiştim diye hatırlıyom

Sanal kart oluşturup aboneliği başlattım HB kodunu aldım ama girecek yer bulamadım abonelik bitirince tekrar bakarım olmazsa 0 dan hesap açar girerim. Konu için teşekkürler.

Antep dışında görmediğim büyük bir efesos döner var. Uzun süre 400/200'leri vardı dönerleri mükemmel ve hayatımda yediğim çoğu etten daha güzel tavuk iskenderleri vardı. Onlarca siparişten sonra yprodan bir daha görmedim onları:peeposad2:
burda mogafa 400/200 vermişler. burrito + kola aldım 250 lira tuttu. bazıları normal 500 liralık fiyatından alıyo içeceksiz, korkunç ya. bi de güveççi var 5 tane kaliteli pide güveç 200e geliyo efso bişi ya. ama artık 400/200 kuponları alt limiti 1000 lira falan olan yerlere vermeye başladılar sadece 2-3 güzel yerden alabiliyom. onların da toplam kullanım hakkı 3 ffalandı galiba. bi ara maydanoz dönere 600/300 vermişlerdi 300 liraya iniyodu ama yine de pahalıydı maydanoz doner bombalansın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yemeksepetinden aldığımız hepsiburada premium kodunu hb de nereye giriyoruz?

Edit: buldum ama aktif premium üyeleri yararlanamıyormuş
106004.webp

burda mogafa 400/200 vermişler. burrito + kola aldım 250 lira tuttu. bazıları normal 500 liralık fiyatından alıyo içeceksiz, korkunç ya. bi de güveççi var 5 tane kaliteli pide güveç 200e geliyo efso bişi ya. ama artık 400/200 kuponları alt limiti 1000 lira falan olan yerlere vermeye başladılar sadece 2-3 güzel yerden alabiliyom. onların da toplam kullanım hakkı 3 ffalandı galiba. bi ara maydanoz dönere 600/300 vermişlerdi 300 liraya iniyodu ama yine de pahalıydı maydanoz doner bombalansın.
mogaf hiç yemedim ist dışında var mı bilmiyom ama yorumlar falan çok balon gibi
ben 250ye 2 döner 1 içecek alıyordum
200e de tavuk iskender turşu,içecek ama 150gr falan yanında kızarmış domates biber falan mükemmeldi de indirim gitti be üzülüyom başka yerde de koymuyorlar indirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Ödeme yaparken zorla masterpass ile kaydetmemi istiyor ve numaraları aynı olmasına rağmen masterpass ile yemeksepeti numaralarınız eşleşmiyor hatası alıyorum. Bu sorunu çözebilen var mı dostlar?

Ödeme yaparken zorla masterpass ile kaydetmemi istiyor ve numaraları aynı olmasına rağmen masterpass ile yemeksepeti numaralarınız eşleşmiyor hatası alıyorum. Bu sorunu çözebilen var mı dostlar?
Vallaha aynı sorunu yasadim diğer trendyol Migros a bakıyorsun şak diye giriliyor şu Yemeksepetinin üyelik sistemine her girdiğimde lanet ediyorum nasıl oldu anlamadım tek hesaba iki numaramı bağlamışlar iki farklı numara giriyorum aynı gmail hesabını açıyor onu nasıl başardınız

Son düzenleme:
yemeksepeti yardım merkezine git oradan yproya bas kredi kartımı kaydedemiyorum de masterpass sitesine atacak ordan bilgilerini gir kayıtlı kartını sil sildikten sonra ödeme yaparken masterpass yerine direkt kart bilgilerini girmeni isteyecek

Para çekmesini istemiyorsanız kullanmadığınız bir bankanın kartını kaydedin ki zamanı geldiğinde para çekemesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,984
Üyeler
203,289
Son üye
Karame
Geri