Google Hesabım Çalındı ve Ebeveyn Hesabı Sorunu

Snape

80+
Reaksiyon skoru
27
Akşam saatlerinde telefonuma googldan bir bildirim geldi ebeveyn hesabina alidindiniz diye sonrasinda sifrem 2 aşamalı dogrulamam vs hepsi kapatildi ve değiştirildi sonunda hesabi geri alabildim ama çalan şahıs beni ebeveyn hesabinda çocuk olarak göstermiş ve yaşımı değiştiremiyorum hesaba benden daha fazla erişimi var çıkamıyorum da aileden lütfen yardım lazım

hocam bunun aynısını yaşayan birine daha denk gelmiştim. hiçbir şey yapamamıştı. detaylarıyla desteğe yazmaktan başka çareniz yok gibi

hocam bunun aynısını yaşayan birine daha denk gelmiştim. hiçbir şey yapamamıştı. detaylarıyla desteğe yazmaktan başka çareniz yok gibi
aga yazdim bana bu sorunun çözümü yok dediler saka gibi tüm herşeyim o maile bağlı çalan adam arayıp para istiyor karakola gitsen bir faydası olur mu

aga yazdim bana bu sorunun çözümü yok dediler saka gibi tüm herşeyim o maile bağlı çalan adam arayıp para istiyor karakola gitsen bir faydası olur mu
bilmiyorum hocam ama deneyin yani. her şey ona bağlı demişsiniz google destek harici de ne yapabilirsiniz aklıma gelmiyor

Geri