Hocam çok teşekkürler. Sizi de etiketleyip monitör konusu açtım da ordan mı devam edelim?Mag273qp x24 yerine mag271qp x24 tercih edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Rehber: W-OLED monitör almadan önce bilinmesi gereken kusurlar
Bu rehber RGWB W-OLED monitörler için. Yani piyasadaki çoğu W-OLED monitörü kapsıyor. Yeni RGB şeritli W-OLED monitörler farklı bir performans gösteriyor onun kusurları başka. 1-Yenileme hızına bağlı olarak değişen bantlanma...www.technopat.net
![]()
Rehber: QD-OLED vs W-OLED - Hangisi daha iyi?
Penta Tandem QD-Oled ve Tandem W-Oled kıyaslaması Renk gamutu (renk canlılığı) Kazanan: QD-Oled Renk hacmi ve renk parlaklığı üstünlüğü sayesinde QD-Oled renkleri daha canlı ve parlak. Parlaklık Kazanan: Tandem W-Oled Hem SDR, hem de HDR'da Tandem W-Oled daha parlak. QD-OLED HDR...www.technopat.net
![]()
Rehber: QD-OLED Monitör neden önerilmez?
W-Oled monitör neden alınmaz rehberinden sonra sıra geldi QD-OLED monitörlere. İkiside güzel ama kusurlarını söylemezsek olmaz. Sorun sayısı az ama kusurlar büyük. Işık altında ekranın morlaşması, algılanan kontrast'ın azalması ve siyahların griye dönmesi sorunları var. (QD de polarizer...www.technopat.net
![]()
Rehber: Woled monitör neden önerilmez?
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net
Bu arada Mag273qp x24 yerine mag271qp x24 demenizin sebebi nedir? 273qp daha yeni diye biliyorum. Fiyatları da aynı sayılır.
Son düzenleme: