Benim gainward 3070 ti da öyle 90mm fln galiba fnaları çok çirkin gözükğyo
biraz sogutma blogu ufak oluyor ama nvdia için çok
Benim gainward 3070 ti da öyle 90mm fln galiba fnaları çok çirkin gözükğyo
biraz sogutma blogu ufak oluyor ama nvdia için çok
5080 almıştım 68k ya.Neden 5080 den gectin ben 80 almayi dusunuyorum
Hangi kartını almak gerekiyor ben de düşünüyorum daParaf bilgisayar parçaları satan yerlerde çok sağlam taksit ve puan imkanları ile geliyor gerçekten, çıkartmayı düşünüyorum. özellikle gaming gecesi için incehesap çok kıymetli, itopya gene 6 taksit yapıyor peşin fiyatına.. Amazon'da bazı ürünlerde de görüyorum, vatan da gene en çok taksidi peşin fiyatına veren banka... gene trendyolda da peşin fiyatına 9 taksit ile varlar..
Bu kartı parafla beraber 40k ya almıştım. Sıcaklık değerlerinden çok memnunum gerçekten. Sessiz ve çok iyi çalışıyor.ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN
![]()
Paraf ile Vatan'da 5000 TL’ye varan ParafPara
www.paraf.com.tr
![]()
Okul alışverişlerinize 3.000 TL ParafPara
www.paraf.com.tr
AYRICA EK OLARAK HALA DEVAM EDİYORSA OYUN KAMPANYASIDA VAR
![]()
Steam'den CONTROL Resonant ön sipariş edin
Heyecan verici bu aksiyon macera rol yapma oyununda doğallığın ötesindeki yıkımın eşiğinde olan, çarpıtılmış Manhattan'ı keşfet. Gerçekliği altüst eden kozmik tehdide karşı kendi insanlığını korumak ve hayatta kalmamızı sağlamak için mücadele eden Dylan Faden'ın olağanüstü güçlerini serbest bırak.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle