Yardım Öğrenciyim Tablet Lazım !!!

Geçen birisi beni dava edecek diye konu açmıştın. Sanırım o arkadaşa da böyle küstahça yaklaştın.

Tartışılacak birisi değilsin. Ben hayatımda ilk kez bir tablet standatında eğik tablet görüyorum. 27 yaşındaki bayan iş arkadaşım minimum kuvvet ve özenle taşıdğı tabletine teleskopik kol taktığı için tableti yamuluyor, şikayetvar'da bu tablet hakkında neredeyse tek şikayet bükülme;

ve sen diyorsun ki, "bir yerlerinden atmak".

Git yaşınla tartış Yağız. Sen burada "ben bu sorunu yaşamadım, yaşayanlar belki yanlış bir şey yapmıştır. Ben kendi adıma öneririm ama sorumluluk almak da istemem" yazabilecek bir olgunluğa sahip olunca, gel, tartışalım.

Kendine iyi bak. Engeli atıyorum. Ben buraya inatçı bir şoven çocukla tartışmak için değil, bir şeyler öğrenip, öğrenmek için giriyorum çünkü.
Bak hala cevap vermiyorsun madem öyle bir şey yapmadın gel atmadığını göster ben gördüm ben duydum diyorsun al sana diyorum 1,5 yılda sadece 20 şikayet almış sen gelmişsin hayır 10 üründen 4 u kronik yazıyorsun neye göre? Bana göre değil mi :) hadi uza dostum aynı dava muhabbetini aynı adamla sen de yasadin neyi kanitlamaya çalışıyorsun vallaha komedi ya aynı lafları iade ediyorum flyinggatm dost

Bak hala cevap vermiyorsun ben gördüm ben duydum diyorsun hadi uza dostum aynı dava muhabbetini aynı adamla sen de yasadin neyi kanitlamaya çalışıyorsun vallaha komedi ya
Ben dava problemi yaşamadım. Ben o adamı dava ettim. Aynı şeyler değiller.

Neye cevap veremiyorum? Sana kaç tane kanıt atıyorum. Konuşmalar atıyorum. Sorunu yaşayan insanları atıyorum.

Asıl senin bir cevabın yok. Bu tartışmayı yaşayacak enerjim yok. Sende az bilen ama çok konuşan insan cehaleti var.

Metal yorgunluğu tabirini bile yanlış kullanıyorsun. Bir makine mühendisi olarak seni itin totosuna sokmakla uğraşmak istemiyorum daha fazla.

Bir insana 6'ya yakın bu tablette aynı sorunu yaşamış insanı atınca insanda bir "dur" olur. Olabilir belki ben yaşamadım diyebilecek bir muhakeme yeteneği olur.

Allah ailene, çevrene sabır versin kardeşim.

Ben dava problemi yaşamadım. Ben o adamı dava ettim. Aynı şeyler değiller.

Neye cevap veremiyorum? Sana kaç tane kanıt atıyorum. Konuşmalar atıyorum. Sorunu yaşayan insanları atıyorum.

Asıl senin bir cevabın yok. Bu tartışmayı yaşayacak enerjim yok. Sende az bilen ama çok konuşan insan cehaleti var.

Bir insana 6'ya yakın bu tablette aynı sorunu yaşamış insanı atınca insanda bir "dur" olur. Olabilir belki ben yaşamadım diyebilecek bir muhakeme yeteneği olur.

Allah ailene, çevrene sabır versin kardeşim.
Vallaha o adamla biz barıştık en son bana özelden bu arkadaşa dikkat et falan demişti harbi haklıymış

Hala cevabın yok kanıt attım diyorsun hani nerde kanit neyi kanitladin 1,5 yılda 20 şikayet almış sadece diyorum hala cevap veremedin halam gördü arkasim öyle dediden öteye geçmiyorsun bu mu kanitin yani 1 sorun yaşayan kişi görüp de 10 üründen 4 u kronik demek ayrı bi komik hala kanıtladığını sanıyor

Her mesajda ay tartisamam ay enerjim yok o zaman niye 6 mesaj attın diye sorarlar adama sıkışınca isim var enerjim yok benim de yok da böyle insanlarla tartışmak beni eğlendiriyor :)

BÜTÇE:15.000-20.000 TL

Arkadaşlar merhaba ders çalışırken not almak için video izlemek için tablet lazım maalesef tablet markaları hakkında hiçbir bilgim yok tek isteğim ekranı kaliteli, kalemi (şart) ve olursa klavyesi (şart değil) olsun onun dışında genelde kütüphanede olacağım için sarjı götürecek işlemcisi dandik olmayan her önerinize açığım bütçenin en fazla 5bin tl üstüne çıkabilirim şimdiden teşekkür ederim
bende sadece film ile ders için arayıştaydım s10 fe plus alacaktım fiyatı 18k dan 28 lere vurunca vazgeçtim yoga tabı sepete attım ödeme ekranında vazgeçtim 11 inç ekran az kalır diye gittim idea pad pro aldım 15k ya bugün üzerine ekleyeceğim 6 7 k cebimde kaldı özellikle ders ile video falan ise 11 inç yetmiyor (elinde büyükse benim gibi kesinlikle ) ona göre araştır.

Vallaha o adamla biz barıştık en son bana özelden bu arkadaşa dikkat et falan demişti harbi haklıymış

Hala cevabın yok kanıt attım diyorsun hani nerde kanit neyi kanitladin 1,5 yılda 20 şikayet almış sadece diyorum hala cevap veremedin halam gördü arkasim öyle dediden öteye geçmiyorsun bu mu kanitin
Bak, ben gezdiğim 2 mağazanın 2'sinde de bu tablette aynı şeyi yaşadım. Sahibi olan arkadaşım yaşıyor. İnternette insanlar da yaşıyor.

Sen diyorsun ki; "BEN YAŞAMADIM! YALAN!! YALAAAN!!!"

Hani, Türkiye özeti ya.

Güzel kardeşim, sen kimsiiiin, o adam kiiiim...

Forumları bu yüzden sevmiyorum bazen, her eğitim seviyesi, her yaş, her birikimden insanla muhattap olabiliyorsun.

Sen bence o adamı dinle, bana dikkat et. Kendine iyi bak.

Bak, ben gezdiğim 2 mağazanın 2'sinde de bu tablette aynı şeyi yaşadım. Sahibi olan arkadaşım yaşıyor. İnternette insanlar da yaşıyor.

Sen diyorsun ki; "BEN YAŞAMADIM! YALAN!! YALAAAN!!!"

Hani, Türkiye özeti ya.

Güzel kardeşim, sen kimsiiiin, o adam kiiiim...

Forumları bu yüzden sevmiyorum bazen, her eğitim seviyesi, her yaş, her birikimden insanla muhattap olabiliyorsun.

Sen bence o adamı dinle, bana dikkat et. Kendine iyi bak.
1 kere şu cümleyi dediğimi atsana dostum bu sorun yaşanmaz demedim metal kasa tabletlerde yaşanabilir dedim sonuçta metal plastik gibi esnek bir magzeme değil ek olarak 11 ultra iPad Air ve pad 7 gibi 3 farklı markada da benzer şikayet resimlerini attım benim kesin yaşanmaz diye bir iddiam zaten yok da sen öyle kabul etmeye devam et

Başta bir mağaza diyordu şimdi 2 oldu yarın da 10 olur

Bence de adamı dikkate aldım bundan sonra senle tartışmaya girmeyiz ne alsak ben öyle biliyorum, halam öyle dedi o yüzden 10 üründen 4 u kronik falan dersin çıkamayız valla

Sana 1,5 yılda sadece 20 şikayet almış diyorum sen benim arkadas dedi halam bu sorunu yaşamış vb vb diyorsun sence bu bir argüman mi ve bunlardan nasıl 10 üründen 4 ünün kronik sorunlu olduğunu söyledin onu da anlamadım

Yoksa beni bilen bilir bir gün Honor bir gün Samsung bir gün Huawei bir gün Apple böyle günler de Lenovo öneririm hiçbir marka babamın şirketi değil

Son düzenleme:
4-5 ay önce sınava hazırlanma sürecinde kullanmak için iki hafta boyunca araştırıp Honor Pad V9 almıştım hala memnunum. 15-20 arasında daha mantıklı bir seçenek bulamadım.

hocam forumda lenovo için güzel yorumlar yoktu herkes uzun kullanımı daha yok ileriyi görmeyebilir gibi şeyler söylemiş peki ya sizce ? birde nereden almamı tavsiye edersiniz pttavm de 20k iken mediamarkta 25k fiyat var
Şu tableti övmeyen adam kalmadı forumda nasıl yoktu?

1 kere şu cümleyi dediğimi atsana dostum bu sorun yaşanmaz demedim metal kasa tabletlerde yaşanabilir dedim sonuçta metal plastik gibi esnek bir magzeme değil ek olarak 11 ultra iPad Air ve pad 7 gibi 3 farklı markada da benzer şikayet resimlerini attım benim kesin yaşanmaz diye bir iddiam zaten yok da sen öyle kabul etmeye devam et

Başta bir mağaza diyordu şimdi 2 oldu yarın da 10 olur

Bence de adamı dikkate aldım bundan sonra senle tartışmaya girmeyiz ne alsak ben öyle biliyorum, halam öyle dedi o yüzden 10 üründen 4 u kronik falan dersin çıkamayız valla

Daha okuma yazması yok ders verdiğini sanıyor
Yağızım, canım, tatlım, arslanım benim.

Sana ne kanıt lazım? Bak geçen gün yazdığım yazıda arkadaşımın yaşadığını söylemedim bile. Mağazada ben yaşadım dedim. Sonra arkadaşım da yaşadı dedim; neden? Çünkü 1 kanıt yeterli.

Sen ne istiyosun? Ben sana sokaktan 10 tane bu tableti kullanan insanı bulsam, tabletleri bükülmüş mü diye baksam; yine sana yetmez.

Sana yetmez. Çünkü senin amacın öneri yapmak değil. Senin amacın konu başlığı sahibi arkadaşa yardımcı olmak değil.

Senin gibi tipoşların sorunu çok fixtir. Bu iş dünyasında da böyledir. Siz sadece sahip olduğunuzu övmek istersiniz ve eleştirisine gelemezsiniz.

Sana attığım kanıtlar fazlasıyla yeterli. Ama işte, böyle bir tipoşcuk olduğun için, anlamıyorsun. İnat ediyorsun. İnatsın, inat.

Yaptığın şey şu küçüğüm benim, arslan parçam benim: "ARKADAŞININ, SENİN, DİĞER KİŞİLERİN, KİMSENİN BU TABLETLE NE YAŞADIĞI ÖNEMLİ DEĞİL!"

İlerideki eşine sabırlar dilerim. Ben muhtemelen şu an 20 yaşındaki bir çocukla çocuk oluyorum. Ama napalım işte, forum.

Agu bugu ınga ınga, hadi.

Son düzenleme:
bence o adamı dinle, bana dikkat et. Kendine iyi bak.

Yağızım, canım, tatlım, arslanım benim.

Sana ne kanıt lazım? Bak geçen gün yazdığım yazıda arkadaşımın yaşadığını söylemedim bile. Mağazada ben yaşadım dedim. Sonra arkadaşım da yaşadı dedim; neden? Çünkü 1 kanıt yeterli.

Sen ne istiyosun? Ben sana sokaktan 10 tane bu tableti kullanan insanı bulsam, tabletleri bükülmüş mü diye baksam; yine sana yetmez.

Sana yetmez. Çünkü senin amacın öneri yapmak değil. Senin amacın konu başlığı sahibi arkadaşa yardımcı olmak değil.

Senin gibi tipoşların sorunu çok fixtir. Bu iş dünyasında da böyledir. Siz sadece sahip olduğunuzu övmek istersiniz ve eleştirisine gelemezsiniz.

Sana attığım kanıtlar fazlasıyla yeterli. Ama işte, böyle bir tipoşcuk olduğun için, anlamıyorsun. İnat ediyorsun. İnatsın, inat.

Yaptığın şey şu küçüğüm benim: "ARKADAŞININ, SENİN, DİĞER KİŞİLERİN, KİMSENİN BU TABLETLE NE YAŞADIĞI ÖNEMLİ DEĞİL!"

İlerideki eşine sabırlar dilerim. Ben muhtemelen şu an 20 yaşındaki bir çocukla çocuk oluyorum muhtemelen. Ama napalım işte, forum.
Ben bu tableti kardeşime aldım incelemede bile bu yazar kendim Samsung ve Honor kullanıyorum
Beni bu forumda bilen bilir yeri gelir Honor, Huawei, Samsung, Apple, Lenovo önermişimdir ancak sana ben fanboy değilim sensin gibi bir argüman sunmayacagim sen sadece hatasını kabul edemeyen birinin tekisin

Hala benim demedigim cümleleri kurup kendini haklı göstermeye çalışıyorsun

Ayrıca konu tablet olsa da her cümlende eşine sabır dilerim, yagizim da yagizim, çocuk velet gibi ithamlara sapman ve konuyu değiştirmen de ne kadar boş yaptığının kanıtı 5 mesaj önce enerjim yok engelledim yazan adam hala yağ gibi üste çıkmaya çalışıp yaşa vurup dalga geçmeye çalışıyor çünkü yediremiyor o küçük egosunu tatmin edecek

Bana hala 10 üründen 4 ünün kronik olduğunun kanıtı atmadin ben de diyorum ki halam arkadaşım Xiaomi aldı hepsi bozuk 10 üründen 5 i kronik bu sence bir argüman mı? Buna mi inanayım yoksa 1,5 yılda tabletin sadece 20 şikayeti olmasına mi ki şimdi baktım çoğu konu aksesuar konusunda açılmış cihazın 10 tane şikayeti var yok ama isteyen arkadaşın halasina arkadaşına yengesine teyzesine inanıp 100 üründen 40 ının kronik olduğuna inanabilir

Son düzenleme:
Ben bu tableti kardeşime aldım incelemede bile bu yazar kendim Samsung ve Honor kullanıyorum
Beni bu forumda bilen bilir yeri gelir Honor, Huawei, Samsung, Apple, Lenovo önermişimdir ancak sana ben fanboy değilim sensin gibi bir argüman sunmayacagim sen sadece hatasını kabul edemeyen birinin tekisin

Hala benim demedigim cümleleri kurup kendini haklı göstermeye çalışıyorsun

Ayrıca konu tablet olsa da her cümlende eşine sabır dilerim, yagizim da yagizim, çocuk velet gibi ithamlara sapman ve konuyu değiştirmen de ne kadar boş yaptığının kanıtı 5 mesaj önce enerjim yok engelledim yazan adam hala yağ gibi üste çıkmaya çalışıp yaşa vurup dalga geçmeye çalışıyor çünkü yediremiyor o küçük egosunu tatmin edecek

Bana hala 10 üründen 4 ünün kronik olduğunun kanıtı atmadin ben de diyorum ki halam arkadaşım Xiaomi aldı hepsi bozuk 10 üründen 5 o kronik bu sence bir argüman mı? Buna mi inanayım 1,5 yılda tabletin sadece 20 şikayeti olmasına mi ki şimdi baktım çoğu konu aksesuar konusunda açılmış 10 tane şikayeti var yok cihazın ama isteyen arkadaşın halasina arkadaşına yengesine teyzesine inanıp 10 üründen 4 ünün kronik olduğuna inanabilir
Agu bugu, ınga ınga, hadi canımın içi

BÜTÇE:15.000-20.000 TL

Arkadaşlar merhaba ders çalışırken not almak için video izlemek için tablet lazım maalesef tablet markaları hakkında hiçbir bilgim yok tek isteğim ekranı kaliteli, kalemi (şart) ve olursa klavyesi (şart değil) olsun onun dışında genelde kütüphanede olacağım için sarjı götürecek işlemcisi dandik olmayan her önerinize açığım bütçenin en fazla 5bin tl üstüne çıkabilirim şimdiden teşekkür ederim
Neyse dostum konu gereksiz yerlere çekildi ben sana kendi önerimi yapayım alıp almamak sana kalmış
Birincisi bu fiyatta alınabilir tablet artık çok kalmadı Honorun stokları bitti Samsunglar ikiye katladı Apple da ekosistem için tabii ki Apple cihaz Android ise çok önermem, Huawei dersen herkes alışamayabiliyor bazısı lanet eder bazısı asık olur

Şuan bu fiyatta alınabilecek sadece yoga tab var eskiden olsa v9 magic pad 2 s11 de sayardım ancak ya stokları bitti ya da zam yediler
İki tableti kiyaslarsam pad 8 yoga tab den 6k daha pahalı ve buna rağmen ekran işlemci wifi bandı magzeme dahili depolama vb vb olarak yoga tab den üstün bir şey sunmuyor. Detaylı olarak incelemede zaten bu iki tablete de yer vermistim. Ayrıca kalem konusunda her markayı denemiş olarak top 3 marka bana kalırsa Apple Huawei ve Lenovo dur. Yani hem kalemi daha iyi hem de ram yüzde 50 daha fazla hem de çok daha ucuz tabii son karar senin. Kronik konusunu genelde kullanmayan adam açar burada 10 tane kullanan gorduysem hepsi memnunum yazmıştır teknoloji şans işidir elbet denk gelebilir ama cihazın 1,5 yılda sadece 10 şikayeti var artık karar sana kalmis hiçbiri babamın şirketi değil sirf zevkine tabletler alıp inceleyen biriyim o kadar

Geri