❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

Doğru araştıramamışsın kardeşim. Bir de bana araştır diyor. :) Region arbitrage ve non-profit key bunlar. Ayrıca hala Windows 7 OEM lisansları ücretsiz sınırsız Windows 10 ve 11 lisansına çevrilebiliyor. Bu sebeple hala piyasada birçok key var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tanınmayan bölge derken? Kim tanımıyor?
Çalıntı Retail key veriyorlar. Daha iyi araştırmanı öneririm. Eğer tekrar aynı bildiğini yazacaksan engelle beni kardeşim.

geçen yıl aldığım keyin aynısını göndermişler. format attım bu sene onu denedim çalışmamıştı zaten. yeni aldığımı denemedim henüz ama aynısı zaten. çalışmayacağı belli. zaten alırken pi,şman oldum hemen mesaj attım kodu göndermeden iptal edebilir misiniz diye ama iptal etmemişler, kodu göndermişler. o da eski çıktı işte.
Keyler hakkında daha once yazmıştım.
Ofis Microsoft şirketlerdeki enterprise ve pro surumleri ana gelir grubudur.
Bu keyler çok dusmez piyasaya.
Dussede Microsoft csbuk blacklist yapar.
Son zamanlarda ozellikle office key ler takip ettiğim kadarıyla çok çok azaldı.
Mesela çin ve vietnam forumları bunları paylasırdı.
Orada da ozellikle office key paylasımı gozle gorulur sekilde azaldı.
Bu durum 20/25 yıla yakındır takip ederim.
Önceki keyleri vermeleri bu durumda normaldir, eskisi gibi ulasılamıyorlar.
Agustos 2023 te tek kalemde 817 adet home, 600 civarı pro key duşmustu free piyasaya.
O gunden sonra boyle giriş olmadı.
Satıcılarda office nin, onceden dusenleri satıyorlar ama muhtemelen hepsi blacklist tir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-15 181911.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-15 181911.webp
    11.2 KB · Hit: 78
Bu hatayı veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanılmıştır gibi bir hata alıyorum.

Çoklu etkinleştirme diyor
Gorsel goremiyprum;
Verdiği hata kodu nedir?
Sonu 08/20 ise etkinleştirilir,
Sonu 03/60 ise key blokedir.

mak mı yollamışlar retail mi hocam? ben kontrol ettiğimde mak yollamışlar bana. birkaç kişiye de ilk mak yolluyorlar sanırım talep olunca retail yolluyorlar geri
Önce şunu girip etkinleştirin sonra şunu girip retail e çevirin diye iki üç key göndermişler bana. Dedikleri gibi yaptım, sorun görünmedi.

Önce şunu girip etkinleştirin sonra şunu girip retail e çevirin diye iki üç key göndermişler bana. Dedikleri gibi yaptım, sorun görünmedi.
Mak key ile etkinleştiriyorlar, sonra herhangi bloke olmuş bir retail/oem key girin yine oem/retail oluyor.
4 pc de denedik.
Yani adamlar mak keyi satmış oluyor.

Gorsel goremiyprum;
Verdiği hata kodu nedir?
Sonu 08/20 ise etkinleştirilir,
Sonu 03/60 ise key blokedir.
hocam telefondan kurulum mevzusu sayesinde çözdüm de hangi keyi kullandım bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? diğer keyleri arkadaşlara vereceğim

Geri