ErdemAbiGf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
Abi neden siyahı gelmiyor 1 ay dır pusu da yım yok siyahı gelmiyor am5 in
Abi neden siyahı gelmiyor 1 ay dır pusu da yım yok siyahı gelmiyor am5 in
anakartı kendim almıştım. Yedekte tutuyordum. Kullanma ihtimali kalkınca arkadaşa verdim. O da 9800X3D alıp topladı. Cpu ve tam kedi yandı. Açılmıyordu. Söküp bakınca anakart soket ve işlemcide yanığı görmüş. Toplayan arkadaş da bilgisiz biri de değil.nasıl ya bendede mortar var nasıl oluştu o sorun cevaplar mısın ?
ilk aldığında mı oldu ben 2 haftadır aralıksız kullanıyorum deli gibi oyunda oynadım bişey olmadı ?anakartı kendim almıştım. Yedekte tutuyordum. Kullanma ihtimali kalkınca arkadaşa verdim. O da 9800X3D alıp topladı. Cpu ve tam kedi yandı. Açılmıyordu. Söküp bakınca anakart soket ve işlemcide yanığı görmüş. Toplayan arkadaş da bilgisiz biri de değil.
İlk kurulum sonrası. Herkeste olacak diye bir şey yok tabi. Asus Rog anakart da yanmıştı X3D işlemciyle, Techpowerup yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. AsRock en sık rastlanan olsa da bu konuda tek değil. O yüzden yazmak istedim bunu.ilk aldığında mı oldu ben 2 haftadır aralıksız kullanıyorum deli gibi oyunda oynadım bişey olmadı ?
Çift yongalı anakartta 2 tane gen 5 girişi olmamasi ayrı komedi 20 faz 110a sps olmasi ayri komedi sıvı nitrojenle işlemciyi uzaya çıkartacaklar alabilir iyi forumlarEn tepe x870e chipset anakartlardan, rakipsiz fiyat 23 faz, 110A Sps MOSFET
Paraf peşin fiyata 6, bankkart peşin fiyata 5 taksit
E model çift chipset olduğu için birden fazla gen 5 gen 4 diski hız kayıpsız ve gpu slotunu gen 5 olarak yine kayıpsız çalıştırabilir.
![]()
NZXT N9 X870E 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI7 M.2 RGB Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N9 X870E 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI7 M.2 RGB Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N9-X87XT-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com