Bu Siteden Alışveriş Yapmak İstiyorum Güvenilir Midir?

EPekzy

80+
Reaksiyon skoru
165
Beyler merhaba,

Diğer satıcılarda bulamadığım bir RAM modeli var ve www.bdk.com.tr bu sitede buldum daha önce alışveriş yapan var mıdır güvenilir midir ne dersiniz?

not: eğer site adı paylaşmak reklamsa konuyu kapatabilirim.

Beyler merhaba,

Diğer satıcılarda bulamadığım bir RAM modeli var ve www.bdk.com.tr bu sitede buldum daha önce alışveriş yapan var mıdır güvenilir midir ne dersiniz?

site açılmıyop bende kral

hüç güvenilir gelmedi knk dolarla satıyolar

Toptancı sitesine benziyor kurumsal firmalara bileşen satan dükkan sitesi gibi bilemedim.

Edit: knk adamın adresi telefonu her şeyi varmış ki güvenilir bence.

Toptancı sitesine benziyor kurumsal firmalara bileşen satan dükkan sitesi gibi bilemedim.

Edit: knk adamın adresi telefonu her şeyi varmış ki güvenilir bence.
Bende iletişim bilgilerini görünce biraz güvenilir gördüm ama bilemedim ya bakalım bi mail atıcam

Mail atana kadar arayıp bilgi alsan daha mantıklı değil mi?
Maile istediğim tarzda cevap verirlerse kurumsal olup olmadıklarını ölçücem kendimce :) arayınca herkes açıyor dolandırıcı da olsa iyi konuşuyor

1789128277586.webp

Sorun olmaz bence. Sitesinde de burada da 30. yıl yazıyor aynı yer olduğunu düşünüyorum. Şubesi falan olabilir.

Beyler merhaba,

Ben de buradan Patriot Viper Elite 5 16GB 6000 MT/S CL30 bellek almayı düşünüyorum zira şu an bunu yazarken Türkiye'de başka yerlerde bu ürünün stoğu yok. Olur da alışveriş yaparsanız veya yaptıysanız bilgilendirebilir misiniz?

Ben de buradan Patriot Viper Elite 5 16GB 6000 MT/S CL30 bellek almayı düşünüyorum zira şu an bunu yazarken Türkiye'de başka yerlerde bu ürünün stoğu yok. Olur da alışveriş yaparsanız veya yaptıysanız bilgilendirebilir misiniz?
Hocam birebir aynı RAM'i almayı planlıyorum ama cesaret edemedim :)

Geri